Laminatgulv Eik Grigio XXL

ART.NR: 651569
Eik Grigio XXL er et laminatgulv av høy kvalitet med over to meter lange bord som er enkelt å legge. Gulvet har en varm grå nyanse av eik og slitesterk, polert finish. Det store formatet gir et eksklusivt inntrykk og gjør at gulvleggingen går raskere.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Grigio XXL

OBS! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen.
Laminatgulv Grigio XXL er et flott laminatgulv av høy kvalitet med over to meter lange og ekstra brede bord. Gulvet i imitert eik med innslag av gråtoner, gir rommet en varm og behagelig følelse. De ekstra store gulvbordene i bordformat har avfasinger på samtlige fire sider, noe som gir et eksklusivt og enhetlig uttrykk. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Overflaten har polerte porer gjør at gulvet er behagelig å gå på.

Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm
Garanti: 15 år


Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen