Laminatgulv Eik Hacienda XL

AC4, 8mm, 2,18m2
Artikkelnummer: 651519
Vekt: 10.29
Eik Hacienda XL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med ekstra brede bord som er enkelt å legge. Gulvet i rustikk stil med matt overflate og trestruktur skaper en mer naturlig følelse. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Ikke tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
129   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Hacienda XL
Gråmelert laminatgulv med brune toner i imitert eik og med ekstra brede bord. Gulvet i rustikk stil med matt overflate og trestruktur skaper en mer naturlig følelse.
Gulvbordenes mål: 1286 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32059
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen