LUFTAVFUKTER AXEL 50 EEESE

Rom opp til 50 m2, WiFi
ART.NR: 6440041
Den stilrene og stillegående avfukteren Axel er en energioptimalisert, stillegående og kraftig avfukter. Avfukteren finnes i tre modeller med kapasitet for avfukting i rom med bassengareal på maks. 50 m2.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

LUFTAVFUKTER AXEL 50 EEESE

Den stilrene og stillegående avfukteren Axel er en energioptimalisert, stillegående og kraftig avfukter. Avfukteren finnes i tre modeller med kapasitet for avfukting i rom med bassengareal på maks. 50 m2. Avfukteren Axel kan med fordel også brukes i garderober, velværesentre, kjellere og alle andre rom med areal opptil 240 m2.

Mange fordeler med Full Inverter-teknologi
Som den første bassengavfukteren på markedet har Axel Full Inverter-teknologi. Kompressor og ventilator har 100 % frekvensstyring, og avfukteren tilpasser seg automatisk og kontinuerlig etter den relative luftfuktigheten i rommet. Det betyr at avfuktingen kan gjøres ved optimal energiutnyttelse og med ekstremt lavt støynivå.

Ved normal drift med lavt støynivå er lydnivået helt nede på 40 dB(A). Derfor kan rommet brukes selv om avfukteren er i gang og stille gjør jobben sin.

Strømforbruket ved lavt støynivå er beskjedne 220 W, avhengig av modell. Det lave strømforbruket gir store årlige strømbesparelser sammenlignet med den gamle typen hygrostatstyrte avfuktere som slås på og av.

Avfukteren Axel bruker det nye og miljøvennlige kuldemediet R32, og den er naturligvis elektrolysebehandlet for bruk i rom med klorholdig luft. Kompressoren er av topp kvalitet fra den japanske produsenten Mitsubishi. Derfor er det seks års garanti på kompressoren.

Avfukteren kan enten henges på veggen eller stå på gulvet, hvis du foretrekker det. Veggfeste, bein og dreneringsslange medfølger. Leveres også med et vaskbart luftfilter.

Digitalt display og innebygd tidsur
Avfukterens innebygde LED-display med soft touch er enkelt og oversiktlig. Her kan du både lese av temperaturen og luftfuktigheten. Avfukteren kan også stilles inn ved hjelp av tidsurfunksjonen med 24 timer, slik at den kan avfukte når det passer for deg, selv om du ikke er hjemme.

Styr avfukteren med Wi-Fi
Axel leveres med Wi-Fi-styring, så du kan også styre Axel med telefonen uansett hvor du er. Du kan altså kontrollere temperaturen og luftfuktigheten i rommet uansett hvor du befinner deg.

Axels spesielle talenter
- Automatisk frekvensstyrt avfukting
- Wi-Fi
- 24-timers tidsur
- LED-display med funksjonstast
- Gulv- eller veggmontering
- Vaskbart luftfilter
- Leveres med slange for kontinuerlig drenering.

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2542
Varemerke eeese