LUFTAVFUKTER OG LUFTRENSER CARL EEESE

25 L, 120 m2, WiFi
ART.NR: 6440038
Carl er en 2-i-1-hybrid som kombinerer en effektiv avfukter med luftrensing med HEPA-kvalitet.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

LUFTAVFUKTER OG LUFTRENSER CARL EEESE

Carl er en 2-i-1-hybrid som kombinerer en effektiv avfukter med luftrensing med HEPA-kvalitet. Med Carl bestemmer du selv når du vil bruke avfuktingsfunksjonen for å holde optimal luftfuktighet i hjemmet, og når du vil bruke luftrensefunksjonens HEPA-filter for å rense luften for uønskede partikler. På den måten får du garantert optimalt inneklima hele året.

Kraftig avfukter med mange bruksområder
Carl er en kraftig avfukter som kan avfukte opptil 25 liter for dagen. Den kan holde overflater opptil 120 m2 fuktfrie. Den er utviklet for å brukes i kjelleren, men den har også mange bruksområder. Carl kan både brukes som avfukter og luftrenser på kontorer, i kjøkken/allrom, i større stuer, i butikker, på institusjoner og andre steder der luften skal avfuktes eller renses. Den store vannbeholderen på 6,5 liter forenkler håndteringen, og avfukteren stopper automatisk når beholderen er full. Alternativt kan du bruke den medfølgende dreneringsslangen, som kan kobles til et fast avløp.

Automatisk og energibesparende på/av-funksjon
Avfukterens innebygde digitale display er enkelt og oversiktlig. Her kan du lese av fuktighetsnivået i rommet eller stille inn når avfukteren skal starte avfuktingen ved hjelp av det innebygde tidsuret. Ellers starter Carl avfuktingen ved behov, og stopper igjen når det optimale fuktighetsnivået er oppnådd.

Som en praktisk detalj kan Carl stilles inn for å vise om den relative luftfuktigheten i rommet er optimal. Da lyser en grønn signalfarge. Fargen veksler etter hvor høy relativ luftfuktighet det er i rommet.

Styr avfukteren med Wi-Fi
Carl avfukter og luftrenser har Wi-Fi, slik at den kan styres fra en app – uansett hvor du er. Det betyr at du kan slå på avfukteren via Wi-Fi ved hjelp av mobiltelefonen, samme hvor du befinner deg. Du kan også kontrollere den relative luftfuktigheten i rommet. Det kan blant annet være ekstra praktisk hvis avfukteren for eksempel står på hytta eller på et sted du ikke drar til så ofte.

Effektiv klestørking med Laundry Mode (klesvaskmodus)
Carl avfukter og luftrenser har Laundry Mode. Med et enkelt trykk på en knapp på displayet tørker klærne raskt – og mye rimeligere enn med en tørketrommel. I tillegg slipper du slitasje på klærne, slik du får når du bruker tørketrommel.

Carls spesifikasjoner
- Ekstra stor vanntank med automatisk avstenging når beholderen er full
- Wi-Fi
- 2-i-1-hybrid – avfukter og luftrenser med HEPA-filter
- Effektiv klestørkefunksjon
- LED-display med funksjonstast
- Automatisk omstartsfunksjon og tidsur
- Mulighet for kontinuerlig drenering (slange medfølger).

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2506
Varemerke eeese