Fugemasse

Fugemasse fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Byggmax har fugemasser til alle mulige formål. Dersom du trenger en akrylmasse til å tette rundt vinduer og dører, har du kommet til rett plass.

Fuger er viktige for å unngå fuktskader

I rom som kjøkken, bad og vaskerom er det viktig å bruke fugemasser. Våtromssilikon er en fugemasse som forhindrer vann i å trenge inn mellom overganger. Å påføre den er veldig enkelt. Dersom det finnes gammel silikon fra før, fjernes denne med en tapetkniv. Sørg for at underlaget er rent for at den nye silikonen skal feste seg bedre. Hold fugemassepistolen i en 45 graders vinkel og påfør en jevn stripe, fra den ene enden til den andre. Generelt tar det en time før silikonen har herdet seg. Likevel bør man vente rundt en dag før man bruker dusjen, badekaret eller vasken. Gjør du fugingen på en god og nøyaktig måte, vil resultatet bli riktig så bra.

Fugemasser av høy kvalitet legger du selv

Kjøper du en fugemasse hos Byggmax, er du sikret et produkt av høy kvalitet. På toppen av det hele er de behandlet med antimugg. For deg betyr dette vedlikeholdsfrie fuger som vil holde tett i mange år fremover. I tillegg til vindskydd, er fugemasser en viktig bestanddel for god isolering, spesielt rundt dører og vinduer. En bra isolert bolig er med på å holde utgiftene til oppvarming nede. Dersom du legger fugene selv, vil du også kunne spare mye penger. Du behøver bare en fugemassepistol for å påføre fugene. En slik pistol får du selvsagt her hos Byggmax. Ta en titt på vårt store utvalg og finn den som passer best for deg.

Fugemasse for riktig tetning inne

En fugemasse tetter for både luft og vann. Byggmax har fugemasser til gunstige priser for alle formål. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffer.

Vis mer

2 Results

Sorter etter
Utefugemasse Byggmax
Byggmax
310ml
fra 55 95  kr /st
Bygg/våtromssilikon
Byggmax
300ml
fra 65 95  kr /st