Vask & Blanding

Vask & blanding – maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Før man skal gå i gang med prosjekter som involverer maling, burde man rengjøre flatene. Vi har alt innen rengjørende blanding - maling til dine prosjekter, både til inne- og utendørs bruk.

Male huset utvendig?

Skal du gå i gang med å male huset eller garasjen utvendig, må man først vaske veggene med en type fasadevask eller malingsvask. Dette fjerner smuss som kan skape skjolder samt hindre malingen i å feste seg ordentlig. Alt du trenger er et spann for å blande løsningen med vann samt en spray eller børste for å påføre blandingen. La blandingen virke noen minutter, skrubb og skyll av med vann. Bruk hansker og beskyttelsesbriller mens du driver med dette. Pass på å dekke til metallister, plast og vekster rundt deg med beskyttelsesplast før du går igang. Du kan lese mer om blandingsforhold og produktene i kategorien Vask & Blanding – maling.

Vår fasadevask gir deg en ny veranda

Hvorfor ikke bruke fasadevask på verandaen? Vi har fasadevask som kan brukes på både behandlet og ubehandlet treverk. Derfor kan du bruke dette på alt fra stein, betong, mur, hagegjerder, takstein og tegl. Dermed kan du også fjerne gammel mose fra fasade- og takstein. Hvorfor ikke vaske veranda og hagemøbler med fasadevask og få følelsen av en ny uteplass? Bruker du dette minst en gang i året, forhindrer du vekst av alger, sopp og mose. Bare pass på å beskytte vekster mot blandingen. Vi har alt du trenger av beskyttelsesutstyr, spann, børster og koster for å gå i gang med vasking og maling. Du kan bruke våre produkter fra kategorien vask & blanding – maling både ute- og innendørs.

Gjør klart til utesesongen med vask & blanding

Vi har stort utvalg av vask & blanding – maling. Spør oss om råd for best resultat. Vi har gunstige priser og kyndige mennesker som hjelper deg med å lykkes!

Vis mer
Filter

14 Results

Sorter etter
Färgomrörare
Sekskantfeste, fremstilt i lakkert stål
fra 79 95  kr /st
Fargeblander
400x80mm, sekskantfeste, lakket stål
fra 49 95  kr /st
CLEANER SPRAY TEC7
Rensevæske 500ml
fra 154  kr /stk
Penselrens
Absolutt, 1l
fra 85 95  kr /stk
MøreRoyal Terrasseolje Ekslusiv
Brun RB-10, 2,7l
fra 575  kr /stk
Terrassebeisfjerner Butinox
Butinox
5L
fra 230  kr /stk
Terrasselysner 5L Butinox
Butinox
5L
fra 230  kr /stk
Panelrens Tyrilin
1L
fra 159  kr /stk
Terrassevask
5L
fra 145  kr /st
Arbeidsspann Butinox
Butinox
5,6l
fra 23 85  kr /stk
Fasadevask
5L
fra 159  kr /st
Combiclean
5L, klorfri fasadevask
fra 179  kr /st
White spirit
1L
fra 43 95  kr /st
Malningsvask
1L
fra 32 85  kr /st