Vask & Blanding

Vask & blanding – maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Før man skal gå i gang med prosjekter som involverer maling, burde man rengjøre flatene. Vi har alt innen rengjørende blanding - maling til dine prosjekter, både til inne- og utendørs bruk.

Male huset utvendig?

Skal du gå i gang med å male huset eller garasjen utvendig, må man først vaske veggene med en type fasadevask eller malingsvask. Dette fjerner smuss som kan skape skjolder samt hindre malingen i å feste seg ordentlig. Alt du trenger er et spann for å blande løsningen med vann samt en spray eller børste for å påføre blandingen. La blandingen virke noen minutter, skrubb og skyll av med vann. Bruk hansker og beskyttelsesbriller mens du driver med dette. Pass på å dekke til metallister, plast og vekster rundt deg med beskyttelsesplast før du går igang. Du kan lese mer om blandingsforhold og produktene i kategorien Vask & Blanding – maling.

Vår fasadevask gir deg en ny veranda

Hvorfor ikke bruke fasadevask på verandaen? Vi har fasadevask som kan brukes på både behandlet og ubehandlet treverk. Derfor kan du bruke dette på alt fra stein, betong, mur, hagegjerder, takstein og tegl. Dermed kan du også fjerne gammel mose fra fasade- og takstein. Hvorfor ikke vaske veranda og hagemøbler med fasadevask og få følelsen av en ny uteplass? Bruker du dette minst en gang i året, forhindrer du vekst av alger, sopp og mose. Bare pass på å beskytte vekster mot blandingen. Vi har alt du trenger av beskyttelsesutstyr, spann, børster og koster for å gå i gang med vasking og maling. Du kan bruke våre produkter fra kategorien vask & blanding – maling både ute- og innendørs.

Gjør klart til utesesongen med vask & blanding

Vi har stort utvalg av vask & blanding – maling. Spør oss om råd for best resultat. Vi har gunstige priser og kyndige mennesker som hjelper deg med å lykkes!

14 Produkter

 1. CLEANER SPRAY TEC7
  Rensevæske 500ml
  CLEANER SPRAY TEC7
  Pris fra
  159   kr /stk
 2. Penselrens
  Absolutt, 1l
  Penselrens
  Pris fra
  85 95 kr /stk
 3. Terrassebeisfjerner Butinox
  5L
  Terrassebeisfjerner Butinox
  Pris fra
  230   kr /stk
 4. Terrasselysner 5L Butinox
  5L
  Terrasselysner 5L Butinox
  Pris fra
  230   kr /stk
 5. Panelrens Tyrilin
  1L
  Panelrens Tyrilin
  Pris fra
  159   kr /stk
 6. Terrassevask
  5L
  Terrassevask
  Pris fra
  145   kr /stk
 7. Arbeidsspann Butinox
  5,6l
  Arbeidsspann Butinox
  Pris fra
  23 85 kr /stk
 8. Fasadevask
  5L
  Fasadevask
  Pris fra
  159   kr /stk
 9. Combiclean
  5L, klorfri fasadevask
  Combiclean
  Pris fra
  179   kr /stk
 10. White spirit
  1L
  White spirit
  Pris fra
  43 95 kr /stk
 11. Malningsvask
  1L
  Malningsvask
  Pris fra
  32 85 kr /stk

14 Produkter