Panel- og Brystlist H P101A 24,5X24,5X2,4

24,5x24,5x2,4cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662164
Vekt: 0.5
Panel- og brystlist P101A er først og fremst ment for bruk som hjørneelement sammen med rett panel- og brystlist P1020 for å skape dekorative ruter direkte på veggen, på et panel, eller som brystningslist på halvpanel.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-8 hverdager
185   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist H P101A 24,5X24,5X2,4
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne vakre panel- og brystlisten med flettet akantus og mandler er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Panel- og brystlist P101A er først og fremst ment for bruk som hjørneelement sammen med rett panel- og brystlist P1020 for å skape dekorative ruter direkte på veggen, på et panel, eller som brystningslist på halvpanel. Et annet dekorelement er panel- og brystlisten P20 som er utformet som en blomst som kan plasseres i hjørnets avrunding.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P101A
Varemerke Orac