Panel- og Brystlist H P4020A 16,4X9,1X2,9

16,4x9,1x2,9cm, polyuretan, ,hvit
Artikkelnummer: 662175
Vekt: 0.5
Hjørnelisten P4020A kompletterer brystlist P4020 for den som vil skape panelruter på veggen.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-8 hverdager
175   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist H P4020A 16,4X9,1X2,9
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Her vises en panel- og brystlist med myke avrundinger fra barokktiden i minimalistisk design produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Hverken moderne eller antikk – bare helt enkelt unik. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Hjørnelisten P4020A kompletterer brystlist P4020 for den som vil skape panelruter på veggen.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P4020A
Varemerke Orac