Panel- og Brystlist P7080 200X21,8X2,9

200x21,8x2,9cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662187
Vekt: 1
Bruk brystlist P7080 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
875   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist P7080 200X21,8X2,9
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne staselige og romantiske panel- og brystlisten produsert i formstabil plast som er enkel å bearbeide er dekorert med blomster og rosetter. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Bruk brystlist P7080 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P7080
Varemerke Orac