Panellist H PX120A 19X5,7X1,9

19x5,7x1,9cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662050
Vekt: 0.5
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX120 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-8 hverdager
125   kr /stk
stk
Panellist H PX120A 19X5,7X1,9
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX120 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer PX120A
Varemerke Orac