Parkettgulv Eik 4-stav 14 mm

Klikkgulv Barclick, lakkert, 14x207x2200 mm, 3,18 m2/pkt, Barlinek
ART.NR: 13407
Rimelig parkettgulv i lys og varm eik med slitesterk, lakkert overflate.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 4-stav 14 mm

Sortering

Rimelig parkettgulv i lys og varm eik med en slitesterk, lakkert overflate. Dette gulvet har en høyere forekomst av kvister i plankene samt en tynne slipeoverflate, noe som gjør det til et ideelt budsjettgulv. Gulvet er et klikkgulv og legges raskt og enkelt ved hjelp av et smidig klikksystem. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Forskjellige lengder av staver (fra 70 til 500 mm, og korte staver ved enden av bordet), sunne og sparklede kvister kan forekomme.
Dette gulvet er en del av Barlineks Rustikk-produkter. Rustikk er et utvalg flerstavsgulv med tre eller fire staver. Rustikk-gulvene kan ha betydelige fargevariasjoner i treverket og eventuelt store reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
For dette gulvet er også kortsiden belagt med et klikksystem av Barclick, noe som innebærer at et gulvleggingssett er nødvendig for å gjøre monteringsprosessen enklere og oppnå best mulig resultat! Glem heller ikke andre egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,0 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 13407
Garantiinformasjon 5 år