PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP

Grå
Artikkelnummer: 611855
Vekt: 84.77
Moderne pergola med pulverlakkert, rustbestandig aluminiumsramme og justerbar takduk laget av UV-bestandig polyester og nylon.
Valgt farge
OBS! Vær klar over at fargen på skjermen ikke alltid stemmer overens med virkeligheten.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
26189   kr /stk
stk
PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP
Nyt sommeren under en luftig og elegant pergola med solseil! Paviljongen består av en rustbestandig aluminiumskonstruksjon som er svært stabil, vedlikeholdsfri og holdbar. Paviljongen har et stilrent design med diskrete deksler på skruene, som gir et smakfullt uttrykk.

Florida takduk er laget av UV-bestandig polyester og nylon, som gir en behagelig gjennomstrømming av lys. Solseilet kan justeres til siden, slik at du kan regulere hvor mye eller lite sol du vil slippe inn. Takduken gir utmerket solbeskyttelse, men den er ikke vanntett.

Paviljongen av høy kvalitet er designet for alle værtyper og kan overvintre i hagen uten å tas ned. Ved å forankre pergolaens bein i bakken, står den stødig selv i kraftig vind. Vi anbefaler at takduken lagres innendørs i vintermånedene.

Florida Pergola er enkel å montere og spesialverktøy er ikke nødvendig. Vi anbefaler at pergolaen monteres på en flat overflate av tre, betong eller belegningsstein. Pergolaen leveres med skruer for forankring i bakken.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer XU06001077
Varemerke GOP