Pergola Florida 12m2 Gop

3500 x 3500 x 2350 mm, hvit/beige
Artikkelnummer: 68025
Vekt: 80
Nyt sommeren i hagen under en luftig og elegant pergola med solseil. En elegant og moderne pergola med konstruksjon av pulverlakkert, rustbestandig aluminiumsramme og justerbart solseil fremstilt av UV-resistent polyester og nylon.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
10-15 hverdager
Org. pris 20699   kr Du sparer 2069   kr Ekstrapris 18629   kr /stk
stk
Pergola Florida 12m2 Gop
Elegant og moderne pergola med konstruksjon av pulverlakkert, rustbestandig aluminiumsramme og justerbart solseil fremstilt av UV-resistent polyester og nylon. Nyt sommeren i hagen under en luftig og elegant pergola med solseil. Paviljongen består av en rustbestandig aluminiumskonstruksjon som er svært stabil, vedlikeholdsfri og holdbar. Det naturtro treutseendet gir paviljongen en elegant design. Det justerbare solseilet er fremstilt av UV-resistent polyester og nylon, og gir deg et behagelig gjennomslipp av lys. Solseilet kan justeres til siden, noe som gjør at du selv kan regulere hvor mye eller lite sol du vil slippe inn. De fire støttepilarene er festet på bakken med skruer, noe som gjør at pergolaen står stødig også i vindfullt vær. Diskré lokk dekker skruene og gir en estetisk finish. Paviljongen er av høy kvalitet og designet for bruk hele året, og den kan trygt overvintre i hagen uten at du trenger å demontere den. Vi anbefaler at du oppbevarer solseilet innendørs i vintermånedene.

Monteringen er enkel, og det følger med en monteringsanvisning. Ingen spesialverktøy er nødvendig. Vi anbefaler at pergolaen monteres på en flat overflate av tre, betong eller brostein. Pergolaen leveres med skruer for forankring i bakken.

- Rustfri og holdbar konstruksjon
- Realistisk og elegant treutseende
- UV-resistent solseil
- Komplett sett, ferdig til å monteres
- 5 års garanti mot rust
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer XU06001071
Varemerke GOP