REGULATORSETT MUURIKKA

ART.NR: 61161865
Sikker regulator for hjemmets gassapparater, f.eks. med Muurikka gassbrennere eller andre gassgriller.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

REGULATORSETT MUURIKKA

Sikker regulator for hjemmets gassapparater, f.eks. med Muurikka gassbrennere eller andre gassgriller. Sikkerhetsventilen er egnet for vanlige finske gassflasker. Pakken inneholder en 1,2 m slange og nødvendige klemmer. Lett å feste og bruke. Regulator 30 mbar.

Sikkerhetsregulator

Sikrer at gass ikke kommer ut av flasken hvis det ikke er koblet noen slange til regulatoren, eller hvis det ikke finnes noen aktuator på baksiden av regulatoren.
Sikkerhetsinstruksjoner: Les instruksjonene nøye før du kobler regulatoren til ventilen på gassflasken. Regulatoren er beregnet for bruk med propan/butan/blandinger av disse gasstypene. Under normale bruksforhold anbefaler vi at du skifter ut denne regulatoren innen ti år fra produksjonsdatoen, for å sikre at regulatoren fungerer som den skal. Før du bruker regulatoren utendørs, må den plasseres og beskyttes på en slik måte at den ikke blir våt.

Kontroller at ventiltetningen er i god stand. Ikke flytt sylinderen under bruk. Følg også lokale standarder og forskrifter. Gassflasker må ikke skiftes ut i nærheten av flamme eller åpen ild. Gassflaskene må kun brukes i oppreist stilling. Kontroller at de installerte slangene fortsatt er i god stand og ikke mer enn tre år gamle.
Vis mer
Varemerke Muurikka
Leverandørens artikkelnummer 54130000