Rennekrok

ART.NR: 26332
Justerbar rennekrok for opphenging av takrenne.
Vis mer
Farge:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Rennekrok

Justerbar rennekrok for opphenging av takrenne. Rennekroken produseres av svensk lakkert kvalitetsstål. Stålkjernen er belagt med et selvreparerende sinklag og overflaten er lakkert med tykk polyester for å stå imot bleking pga. solskinn og vind. Denne metoden innebærer at produktene har meget god bestandighet mot rust, og at malingslaget vil beholde glansen mye lenger. Takrennen og festet utsettes for høye belastninger av bløte snølag på vinterstid i tillegg til at stiger settes opp mot dem, noe som tynger takrennen. Kroken må være av god kvalitet slik at den tåler disse belastningene. For å gjøre kroken ekstra sterk er den foldet oppover og sammenpresset i 4 lag.

Produktene har 15 års garanti mot rust og bestandighet mot maling.

Vannavrenning

At vannavrenningen fungerer er svært viktig for å beskytte husets konstruksjon og innside mot nedbør, og sammen med taket er takrennenes og nedløpsrørenes oppgave å transportere bort regn- og smeltevann. Kontroller med jevne mellomrom at vannavrenningen fungerer, og rens bort løv, kongler, bar og urenheter.

Montering

Takrennene skal monteres med en helning på 5 mm per meter. Hvis du eksempelvis har en takrenne på 5 meter fester du den ene enden av en slagsnor øverst oppe på forkantbordet i takets ene ende, den andre enden av slagsnoren fester du 5 centimeter ned på forkantbordet i den enden der nedløpsrøret skal sitte (hvis takrennen er 6 meter fester du slagsnoren 6 centimeter ned på forkantbordet osv.). Slå en strek med slagsnoren og følg deretter denne streken når du justerer rennekrokene. Monter krokene med 60 centimeters mellomrom.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 009510