Sikkerhetsnøkkel for robotgressklippere Greenworks

0,12 kg
ART.NR: 687206606
Forbedre sikkerheten og kontrollen over robotgressklipperen med denne spesialtilpassede sikkerhetsnøkkelen. Den veier bare 0,12 kg og er derfor enkel å håndtere og bære.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Sikkerhetsnøkkel for robotgressklippere Greenworks

Forbedre sikkerheten og kontrollen over robotgressklipperen med denne spesialtilpassede sikkerhetsnøkkelen. Den veier bare 0,12 kg og er derfor enkel å håndtere og bære. Denne sikkerhetsnøkkelen er uvurderlig for å beskytte investeringen din og garantere at robotgressklipperen fungerer optimalt. Den er kompatibel med en rekke modeller og er den perfekte sikkerhetsløsningen for alle eiere av robotgressklippere.
  • Lett og smidig med en vekt på bare 0,12 kg
  • Nødvendig tilbehør til robotgressklipperen din


Greenworks sikkerhetsnøkkel for robotgressklippere
Uerstattelig sikkerhet: Greenworks sikkerhetsnøkkel for robotgressklippere.

Universell kompatibilitet: Denne sikkerhetsnøkkelen er designet med tanke på allsidighet. Den er kompatibel med alle robotgressklippere fra Globe Group, inkludert populære merker som Greenworks (Optimow), Cramer og Powerworks. Med denne nøkkelen er du beskyttet uansett hvilken modell fra Globe Groups sortiment du eier.

Maksimal sikkerhet: Sikkerhetsnøkkelen fungerer som en viktig barriere mot utilsiktet aktivering av robotgressklipperen din. Ved å fjerne nøkkelen når maskinen ikke er i bruk, beskytter du deg selv, dine nærmeste og utstyret ditt.

Enkel å bruke: Nøkkelen er intuitiv og enkel å bruke, og sørger for at robotgressklipperen bare er aktiv når du vil at den skal være det. Det er en enkel, men effektiv måte å gi ekstra beskyttelse og trygghet på.

Slitesterk design: Laget med tanke på kvalitet og holdbarhet, er denne sikkerhetsnøkkelen bygget for å tåle daglig bruk og vil vare i mange år fremover.

Viktig for sikker drift: Sikkerhetsnøkkelen er en viktig del av robotgressklipperens sikkerhetssystem. Den sørger for at maskinen bare fungerer når den skal - en uunnværlig funksjon for alle som eier en robotgressklipper.

Invester i sikkerhet og trygghet med Greenworks sikkerhetsnøkkel til robotgressklipperen. En liten investering med stor effekt.

Tekniske detaljer
  • Vekt: 0,12 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks