Skyvedør Vinter 3 deler Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687173170
Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom.
Vis mer
Bredde:
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Skyvedør Vinter 3 deler Aluwhite

Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom. Aluwhite Vinter skyvevegg er et svenskprodusert kvalitetsprodukt tilpasset det nordiske klimaet. 2-glass sikkerhetsisolasjonsglass med argongassfylling, det innerste glasset er energiglass. Karmen er montert i ett stykke og har brutt kuldebro for best mulig tetthet og U-verdi. Dørene har også brutt kuldebro. Alle dørene har kroklås med innfelt snapfunksjon på innsiden. En av dørene har kroklås med gjennomgående sylinder for låsing også fra utsiden.

oppreist eller speilvendt
Skyvedører og vinduer bestilles og installeres høyrehendt eller speilvendt. I et høyrevendt parti er ytterdøren plassert til høyre, sett utenfra. I en speilvendt seksjon er ytterdøren plassert til venstre sett utenfra. Døren på det ytre sporet har et trekkhåndtak med integrert kroklås. Det er denne døren som alltid brukes som inngangsdør. Døren på det indre sporet har ikke håndtak på utsiden. I en bredere vinterhage der du har to seksjoner plassert ved siden av hverandre med en søyle mellom seksjonene, kan det være hensiktsmessig å velge en høyrevendt og en speilvendt seksjon på hver side av midtsøylen, slik at ytterdørene møtes på samme spor ved stolpen i midten av rommet. Det er også viktig å tenke på hvordan du vil åpne sidepanelene, om de skal skyves til venstre eller høyre. Sett utenfra: - Hvis døren skal skyves til venstre = høyrehendt - Hvis døren skal skyves til høyre = speilvendt Aluwhite Vinter er ikke egnet for montering i en bygningsfasade.

Bredde og høyde
Aluwhite Winter er tilgjengelig i en rekke standardstørrelser. Størrelsen på partiene er tilpasset hullstørrelsen. Eksempel: Jeg har målt bredden på 2200 mm og høyden på 2100 mm mellom søylene/skinnene (hullstørrelsen) i vinterhagen min. Da skal partiet 2200 x 2100 mm bestilles: Listen er inkludert slik at partiet kan isoleres på best mulig måte.

Teknisk informasjon
Høyde: 2100 mm Bredde: Finnes i en rekke forskjellige bredder Glass: Sikkerhetsisolasjonsglass, D4-16, 2-glass med argongassfylling. U-verdi: 1,1 Sesong: Hele året. Farge: Hvit, RAL 9010-PS

Annet
Profilene er laget av sterk aluminium for best stabilitet og utseende. Kraftig aluminiumsskinne med en slitesterk aluminiumsskinne i gulvskinnen. Kaldbrolagte aluminiumsprofiler. All-round ramme for best tetthet og U-verdi. Kroklås med innfelt snapfunksjon på innsiden og sylinderlås på utsiden. Børstelister rundt hver enhet. Innkapslet hjulhus med kulelagrede tandemhjul i rustfritt stål. Leveres i standard dimensjoner.

Andre opplysninger
Forberedelse for montering. Hulldimensjonen er den samme som de nøyaktige dimensjonene på partiet i bredde og høyde (stumpe mål). Tyngdepunktet er inkludert i disse dimensjonene. MERK! Driv/isolasjon og innvendig og utvendig foring er ikke inkludert! Les hele monteringsanvisningen før du starter monteringen.

Vis mer
Varemerke Aluwhite