Skyvedør Vinter 6 deler Aluwhite

Finnes i flere bredder
ART.NR: 687173185
Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom.
Vis mer
Bredde:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Skyvedør Vinter 6 deler Aluwhite

Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom. Aluwhite Vinter skyvevegg er et svenskprodusert kvalitetsprodukt tilpasset det nordiske klimaet. 2-glass sikkerhetsisolasjonsglass med argongassfylling, det innerste glasset er energiglass. Karmen er montert i ett stykke og har brutt kuldebro for best mulig tetthet og U-verdi. Dørene har også brutt kuldebro. Alle dørene har kroklås med innfelt snapfunksjon på innsiden. En av dørene har kroklås med gjennomgående sylinder for låsing også fra utsiden.

3+3 delt møte
Aluwhite Vinter i 6-delt utførelse er et 3+3-delt parti. Dette betyr at det er et 3-spors skinnesystem der de midtre dørene møtes på det ytre sporet i lukket posisjon. Når du åpner de midtre dørene, glir de utover i motsatt retning. De ytre dørene er også glidende. Kroklåser for låsing både innvendig og utvendig på midtdørene. Ytterdørene har låser med innfelt snap-funksjon på innsiden. Aluwhite Vinter er ikke egnet for montering i husfasader.

Bredde og høyde
Aluwhite Winter er tilgjengelig i en rekke standardstørrelser. Størrelsen på partiene er tilpasset hullstørrelsen. Eksempel: Jeg har målt bredden på 5700 mm og høyden på 2100 mm mellom søylene/skinnene (hullstørrelsen) i vinterhagen min. Da skal seksjonen 5700 x 2100 mm bestilles: Tyngdepunktet er inkludert slik at seksjonen kan isoleres på best mulig måte.

Teknisk informasjon
Høyde: 2100 mm Bredde: Finnes i en rekke forskjellige bredder Glass: Sikkerhetsisolasjonsglass, D4-16, 2-glass med argongassfylling. U-verdi: 1,1 Sesong: Hele året. Farge: Hvit, RAL 9010-PS

Annet
Profilene er laget av sterk aluminium for best stabilitet og utseende. Kraftig aluminiumsskinne med en slitesterk aluminiumsskinne i gulvskinnen. Kaldbrolagte aluminiumsprofiler. All-round ramme for best tetthet og U-verdi. Kroklås med innfelt snapfunksjon på innsiden og sylinderlås på utsiden. Børstelister rundt hver enhet. Innkapslet hjulhus med kulelagrede tandemhjul i rustfritt stål. Leveres i standard dimensjoner.

Andre opplysninger
Forberedelse for montering. Hulldimensjonen er den samme som de nøyaktige dimensjonene på partiet i bredde og høyde (stumpe mål). Tyngdepunktet er inkludert i disse dimensjonene. MERK! Driv/isolasjon og innvendig og utvendig foring er ikke inkludert! Les hele monteringsanvisningen før du starter monteringen.

Vis mer
Varemerke Aluwhite