Skyvefasade 2 delt Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687173246
Aluwhite Fasade Skyvevegg for montering direkte i husfasaden.
Vis mer
Bredde:
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Skyvefasade 2 delt Aluwhite

Aluwhite Fasade Skyvevegg for montering direkte i husfasaden.
2-delt fasade, 1 skyve- og 1 fast del, 3-glass med argon. Velg høyre eller venstre. Aluwhites skyvefasader åpner opp og slipper lyset inn i huset ditt. Tenk hvor lite som skal til for å endre karakteren til et helt hus! Med seksjoner som gir store åpninger, fjerner du grensen mellom inne og ute samtidig som du skaper en fantastisk lyskilde. Aluwhite Fasade skyvevegg er et system med brutt kuldebro i både dører og karm for best mulig tetthet og U-verdi. Karmen er montert i ett stykke for maksimal tetthet. Skyvedøren har en heve-/skyvefunksjon som gjør at døren senkes ned over gulvskinnen i lukket posisjon for å oppnå maksimal tetthet. Leveres med 3 glass herdet isolerglass med argongassfylling og et innvendig energiglass, noe som gjør Aluwhite Facade til en fantastisk investering både økonomisk og estetisk.

Med urviseren/speilvendt
Aluwhite Facade bestilles i en høyrehendt eller speilvendt versjon. I et høyrehendt parti er skyvedøren plassert til høyre sett utenfra; i et speilvendt parti er skyvedøren plassert til venstre sett utenfra. Skyvedøren er plassert på det ytre sporet sett utenfra. For store åpninger med to seksjoner der en søyle eller vegg deler seksjonene, anbefales det å bestille en høyrevendt seksjon og en speilvendt seksjon slik at dørene møtes på samme spor mot søylen. Bredde og høyde = Den målte hulldimensjonen der panelene er plassert. Størrelsen på partiene er tilpasset hulldimensjonen inkludert dreining. Eksempel: Jeg har målt bredden på 3000 mm og høyden på 2100 mm mellom søylene/bjelkene (hullmål) i husfasaden min. Bestill et parti på 3000 x 2100 mm, og dette vil passe med plass til lekter/isolasjon. OBS! Driv/isolasjon og foring for innvendig og utvendig er ikke inkludert!

Teknisk informasjon
Skyvefasadeseksjon 2 deler, 1 skyvbar og 1 fast del. Bredde: 2500 mm, 3000 mm, 3500 mm Høyde: 2100 mm Farge: Hvit. RAL 9010-PS glasskassett: T4-12, 3-glass med energi + argon. Sikkerhetsglass, 5 ganger sterkere enn vanlig glass. U-verdi glass: 0,7. Tetning: Tetning med gummilister for best mulig lufttetthet. Hjul: Kulelagrede boogiehjul i rustfritt stål innkapslet i justerbart hjulhus. Gulvskinne: Skinne i rustfritt stål i hjulsporet. Løftepanel låsbart med borrelås, eurosylinder på skyvedøren Karmdybde/profilbredde: 142 mm.

Annet
Velg din foretrukne bredde fra en rekke rette eller speilvendte alternativer. Profilene er laget av aluminium for best mulig utseende og stabilitet. Aluminiumsprofiler gir svært lang holdbarhet med enkelt vedlikehold. Skinne med slitesterk stålskinne og omgivende ramme laget av kraftig aluminium.

Leveransen omfatter
Skyvevegg - leveres ferdig montert Karm og dører er montert ved levering. Glasset leveres separat og monteres når rammen er montert i husfasaden. Monteringssett med instruksjoner.

Drivverk/isolasjon/foring
Dreining/isolasjon og foring for innvendig og utvendig er ikke inkludert. Dette kjøpes separat avhengig av hvilket materiale du ønsker å bruke.

Vis mer
Varemerke Aluwhite