SKYVEVINDU UTEROM, ALUWHITE

Vinter
ART.NR: 68000702
Aluwhite Vinter er et vinterhagesystem som er tilpasset bruk i et helårsoppvarmet uterom.
Vis mer
Bredde:
Inventar:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

SKYVEVINDU UTEROM, ALUWHITE

Aluwhite Vinter er et vinterhagesystem som er tilpasset bruk i et helårsoppvarmet uterom. Et skyvevinduparti med dobbelt glass, sikkerhets-/isolerglass, D4-16, med energiglass + argon. Glassets U-verdi er 1,1. Rammen monteres i ett stykke for best mulig tetthet/isolasjonsevne og U-verdi, som kreves for et helårsoppvarmet uterom. Både karmen og uteromslukene har brutt kuldebro.

Aluwhite Vinter er et svenskprodusert vinterhagesystem som er tilpasset det nordiske klimaet.Du kan bestille partiene i rettvendt eller speilvendt utgave. På innsiden låser du dørene med en hakelås med innfelt klikkfunksjon og på utsiden låser du med en sylinderlås.

Rettvendt/speilvendt
Du kan bestille Aluwhite Vinter i rettvendt eller speilvendt utgave. I en rettvendt utgave vil den ytterste glassdøren være plassert til høyre sett utenfra, i et speilvendt parti er den ytterste døren plassert til venstre. Sett utenfra er sylinderlåsen alltid plassert på den innerste glassdøren.

I bredere uterom med to glasspartier der en søyle deler partiene, anbefaler vi at du velger et rettvendt parti og et speilvendt parti slik at de møtes i samme spor mot midten/søylen. Tenk også over hvordan glasspartiene skal plasseres på sidene av uterommet, slik at låsen plasseres på døren du oftest bruker som utgangsdør.

Annen informasjon

  • Innkapslet hjulhus med rustfrie tandemhjul med kulelager.
  • Skyvedørene har børstelister rundt hver enhet for god isolasjonsevne, i tillegg til ristebeskyttelse for jevn og stabil skyving.
  • Ramme og glassdører har brutt kuldebro for best mulig tetthet/isolasjonsevne og U-verdi.
  • Skyvedørpartiene leveres med lås.

Teknisk informasjon

  • Høyde: 1300 mm
  • Glass: Dobbelt glass, sikkerhets-/isolerglass, D4-16, med energiglass + argon.
  • Årstid: Helårsoppvarmet uterom (vinterhage)
  • Farge: Hvit, RAL9010 PS

Annen informasjon
Forberedelser til montering.
Produktet leveres med fuger/mellomrom.

Les hele monteringsanvisningen før du begynner å montere.

OBS!
Et vinterhagesystem er et system som er tilpasset bruk som et helårsoppvarmet uterom. Det er IKKE et fasadeparti, og skal aldri monteres på husets fasade som erstatning for husets yttervegg. Du bør alltid ha en altandør eller lignende mellom huset og uterommet, som en ytre klimaskjerm.

Ofte stilte spørsmål og svar:

Vis mer
Varemerke Aluwhite
Leverandørens artikkelnummer AWSLVSF34113S