Skyvevinduer Vinter 6 deler Aluwhite

Finnes i flere bredder
ART.NR: 687173242
Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom.
Vis mer
Bredde:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Skyvevinduer Vinter 6 deler Aluwhite

Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom. Aluwhite Vinter skyvevegg er et svenskprodusert kvalitetsprodukt tilpasset det nordiske klimaet. 2-glass sikkerhetsisolasjonsglass med argongassfylling, det indre glasset er energiglass. Karmen er montert i ett stykke og har brutt kuldebro for best mulig tetthet og U-verdi. Dørene har også brutt kuldebro. Alle dørene har borrelås med innfelt smekklås på innsiden.

3+3 delt møte
Aluwhite Vinter i 6-delt utførelse er et 2+2-delt parti. Dette betyr at det er et 3-sporet skinnesystem der de midterste vinduene møtes på det ytre sporet i lukket posisjon. Når de midtre vinduene åpnes, glir de utover i motsatt retning. Ytterdørene er også skyvbare. Kroklås for låsing fra innsiden på de midtre dørene. Ytterdørene har låser med innfelt snap-funksjon på innsiden.

Aluwhite Winter er ikke egnet for montering på fasaden til et hus.
Bredde og høyde Aluwhite Winter er tilgjengelig i en rekke standardstørrelser. Størrelsen på partiene er tilpasset hullstørrelsen. Eksempel: Jeg har målt bredden på 5700 mm og høyden på 1300 mm mellom søylene/skinnene (hullstørrelsen) i vinterhagen min. Da skal seksjonen 5700 x 1300 mm bestilles: Tyngdepunktet er inkludert slik at seksjonen kan isoleres på best mulig måte. Teknisk informasjon Høyde: 1300 mm Bredde: Tilgjengelig i en rekke forskjellige bredder Glass: Sikkerhetsisolasjonsglass, D4-16, 2 glass med argongassfylling. U-verdi: 1,1 Sesong: Hele året. Farge: Hvit, RAL 9010-PS

Annet
Profilene er laget av sterk aluminium for best stabilitet og utseende. Kraftig aluminiumsskinne med en slitesterk aluminiumsskinne i gulvskinnen. Kaldbrolagte aluminiumsprofiler. Allround ramme for best mulig tetthet og U-verdi. Kroklås med innfelt snap-funksjon på innsiden. Børstelister rundt hver enhet. Innkapslet hjulhus med kulelagrede tandemhjul i rustfritt stål. Leveres i standard dimensjoner.

Andre opplysninger
Forberedelse for montering. Hulldimensjonen er den samme som de nøyaktige dimensjonene på partiet i bredde og høyde (stumpe mål). Tyngdepunktet er inkludert i disse dimensjonene. MERK! Driv/isolasjon og innvendig og utvendig foring er ikke inkludert! Les hele monteringsanvisningen før du starter monteringen.

Vis mer
Varemerke Aluwhite