Sement & Mørtel

Sement & mørtel fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Holder du på med et byggeprosjekt som innebærer støping eller muring? Hos Byggmax får du både mørtel, sement og alt nødvendig utstyr for et vellykket resultat.

Støp en vakker betongtrapp

Å støpe en grunnmur, trapp og mange andre ting med sement eller murbetong er ikke så vanskelig som det høres ut til. Med litt planlegging og nøyaktighet er dette noe som alle kan få til. Sementen blander du enkelt sammen med vann, sand eller grus for å oppnå den betongen som passer best til ditt prosjekt. Skal du lage en selvbærende konstruksjon, er det viktig at du bruker armering for ekstra styrke. For å beskytte betongen fra sprekker må du vanne betongen etter at du har støpt. Den skal vannes 2 til 3 ganger hver dag i opptil 5 døgn.

Sement av høy kvalitet uten tilsetningsstoffer

Sementen som selges hos Byggmax er av typen Portland. Portland er en betegnelse for kvalitetssement uten tilsetningsstoffer. For deg betyr dette en vedlikeholdsfri betongkonstruksjon som vil kunne holde i mange år. Når du kjøper sement fra oss, bør du oppbevare sekkene på et tørt område inntil du skal bruke dem. Fuktighet kan nemlig gjøre sementen ubrukelig. Til støping på vinterstid anbefales det å tilsette et middel som kan senke frysepunktet til betongblandingen. Dette middelet får du her hos Byggmax. Ta også en titt på vårt store utvalg av armeringsjern, murstein og betongmaling. Vi har alt du trenger for at du skal kunne lykkes med ditt byggeprosjekt.

Pålitelig sement av høy kvalitet finner du hos Byggmax

Sement fra Byggmax kan brukes til å støpe det meste. Høy kvalitet gir mangeårig glede. Hos oss er alle velkomne til å se vårt store utvalg til gunstige priser.

Vis mer
Filter

17 Resultater

Sorter etter
Adda
Fra 64 95  kr
Adda
89 95  kr
Adda
Adda Grov, 25kg
38 95  kr
Adda
Fra 99 95  kr
20 KG
89  kr
20 KG
99 95  kr
8-14 mm
159  kr
Adda
63 95  kr
Adda
Fra 98 95  kr
Adda
199  kr
-
5 kg
Fra 119  kr
Adda
319  kr
Adda
Fra 139  kr
Adda
159  kr
Hobbystøp innendørs og utendørs
129  kr
20 kg . for liming og reparasjon
299  kr
For deling av fjellutstikk, stein og betong
329  kr