Sement & Mørtel

Sement & mørtel fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Holder du på med et byggeprosjekt som innebærer støping eller muring? Hos Byggmax får du både mørtel, sement og alt nødvendig utstyr for et vellykket resultat.

Støp en vakker betongtrapp

Å støpe en grunnmur, trapp og mange andre ting med sement eller murbetong er ikke så vanskelig som det høres ut til. Med litt planlegging og nøyaktighet er dette noe som alle kan få til. Sementen blander du enkelt sammen med vann, sand eller grus for å oppnå den betongen som passer best til ditt prosjekt. Skal du lage en selvbærende konstruksjon, er det viktig at du bruker armering for ekstra styrke. For å beskytte betongen fra sprekker må du vanne betongen etter at du har støpt. Den skal vannes 2 til 3 ganger hver dag i opptil 5 døgn.

Sement av høy kvalitet uten tilsetningsstoffer

Sementen som selges hos Byggmax er av typen Portland. Portland er en betegnelse for kvalitetssement uten tilsetningsstoffer. For deg betyr dette en vedlikeholdsfri betongkonstruksjon som vil kunne holde i mange år. Når du kjøper sement fra oss, bør du oppbevare sekkene på et tørt område inntil du skal bruke dem. Fuktighet kan nemlig gjøre sementen ubrukelig. Til støping på vinterstid anbefales det å tilsette et middel som kan senke frysepunktet til betongblandingen. Dette middelet får du her hos Byggmax. Ta også en titt på vårt store utvalg av armeringsjern, murstein og betongmaling. Vi har alt du trenger for at du skal kunne lykkes med ditt byggeprosjekt.

Pålitelig sement av høy kvalitet finner du hos Byggmax

Sement fra Byggmax kan brukes til å støpe det meste. Høy kvalitet gir mangeårig glede. Hos oss er alle velkomne til å se vårt store utvalg til gunstige priser.

Vis mer
Filter

16 Resultater

Sorter etter
Adda
Støp/murerarbeid ute og inne
fra 49 95  kr
Adda
Støp/murerarbeid ute og inne
fra 89 95  kr
Adda
Adda Grov, 25kg
fra 38 95  kr
Adda
20 kg
fra 94 95  kr
Adda
Puss/murerarbeid inne og ute
fra 63 95  kr
Adda
Støpearbeid inne og ute, 8cm
fra 98 95  kr
8-14 mm
fra 219  kr
-
5 kg
fra 239  kr
Adda
Dypimpregnerer og gir vannavisende flater på alle typer naturstein, puss, murstein, fuger o.l.
fra 319  kr
Hobbystøp innendørs og utendørs
fra 130  kr
Adda
Priming inne og ute
fra 150  kr
Adda
Priming inne og ute
fra 139  kr
Adda
Faststøping av søylesko, stolper, bolter o.l. inne og ute
fra 199  kr
20 kg . for liming og reparasjon
fra 249  kr
For deling av fjellutstikk, stein og betong
fra 329  kr
UTGÅENDE, 2 kg
fra 199  kr