Stanghekksaks Batteri HTA 2050 AL-KO

3.15 kg
ART.NR: 687276843
Stangsag til AL-KOs batteriserie Easy Flex. Svært lett og hendig, og arbeidslengden på det diamantslipte bladet er hele 510 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Stanghekksaks Batteri HTA 2050 AL-KO

Stangsag til AL-KOs batteriserie Easy Flex. Svært lett og hendig, og arbeidslengden på det diamantslipte bladet er hele 510 mm. Arbeidshøyden er justerbar, men kan brukes opp til 4 meter. Ergonomisk med håndtak og sele. Hodet kan stilles inn i ulike vinkler for best mulig tilgang og rette vinkler. Denne maskinen er en del av Easy Flex-batteriserien, med samme 20 V og 2,5 eller 5 Ah batteri kan du velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål. Denne modellen leveres uten batteri og lader.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 18 V - 2,5 eller 5 Ah, Ladetid: 2,5 Ah - opptil 50 min, 5 Ah - opptil 100 min, Skjærelengde: 510 mm, Bladtype: Diamantslipt, Maks. grentykkelse: 15 mm, Vekt: uten batteri: 3,15 kg, med batteri: 3,5 kg.

Fjærlett batterikraft for mer enn et dusin maskiner
God fornøyelse i hagen uten utslipp og ledninger! Easy Flex familien er i vekst og tilbyr allerede over et dusin enheter som kan betjenes med ett og samme batteri: Gressklippere, hekksakser, gresstrimmerer, stangsager, stanghekksakser, løvblåsere, fliserenser og mye mer. Batterimaskiner med en ting til felles: Med det lette AL-KO 18 V batteriet, er hagearbeid enkelt. Lett, stille og miljøvennlig: Med den trådløse AL-KO 18V Easy Flex batterifamilien, kan du utføre all vanlig hagearbeid uanstrengt og uten ledninger - og med en stor driftsradius. Høydepunkt: Batteriet kan byttes ut på kort tid, og du kan fortsette å jobbe med en annen enhet.

Alle AL-KO-batterier er Li-Ion-batterier med lang levetid og ingen minneeffekt. AL-KO 18 V Li-Ion batteri er tilgjengelig som et lite 2,5 Ah batteri med en vekt på kun 350 g eller som et stort 5 Ah batteri med en vekt på 650 g. I tillegg til den lave vekten imponerer batteriet med en kort ladetid på kun 50 minutter. Hvis batteriet er fulladet, kan du jobbe opptil 480 minutter avhengig av bruksområde og valg av maskin.

Dine små hjelpere på byggeplassen
Hele utvalget fra EasyFlex batterifamilien for din byggeplass. Enten det er musikk fra vår robuste byggeplassradio WE 2000 (DAB +) eller lys fra vår LED arbeidslampe WL 2020: begge er enkle å betjene med batteriene AL-KO fra EasyFlex familien. Vi tilbyr også HS 2015 trådløs håndsag, som gir utmerket støtte for mindre oppgaver. Alle AL-KO kabelfrie verktøy er utslippsfrie.

Robust og pålitelig
AL-KO byggeplassprodukter er preget av sine lette og likevel robuste design. Dette gjør dem perfekte for bruk blant annet på byggeplasser, hager eller rom.

Alltid mobil med Easy Flex batteriet
Både LED-arbeidsbelysningen og byggeplassradioen drives med det samme batteriet fra Easy Flex-serien. Du kan bruke batteriet til begge enhetene og dermed være uavhengig av strømkabler og stikkontakter.

AL-KO hjelpere - for byggeplassen eller husarbeidet
Med vår Wireless EasyFlex-serie tilbyr vi også utstyr til "byggeplassen" eller "jobbe hjemme". Vår byggeplassradio med batterier robust og mobil. Den batteridrevne LED-lampen lyser opp både lysthuset og kjelleren. Vi anbefaler den trådløse håndsagen for mindre sageoppgaver. Du kan kjøpe batteriet til disse maskinene separat og bruke detde andre produktene i EasyFlex-batteriserien.

Spesifikasjoner
 • Varemerke: AL-KO
 • Nettovekt (kg): 3.15 kg
 • Dimensjonslengde boks cm: 115 cm
 • Kjøretype: Batteri
 • Bruttovekt (kg): 4.2 kg
 • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 93
 • Klippelengde (mm): 510 mm
 • Kategori: Easy
 • Mål lengde cm uten boks: 225 cm
 • Mål bredde cm uten boks: 6.2 cm
 • Teleskopisk: Ja
 • Batteriserie: AL-KO 18 V
 • Kompatible batterier: 113559|113698


Vis mer
Varemerke AL-KO