Stangsag og hekksaks 2in1 24V blekk. 2Ah batteri og lader Greenworks

ART.NR: 687206555
Greenworks G24PSH er en lett og allsidig hekksaks og beskjæringssaks med lang rekkevidde som er designet for høye hekker og høye grener takket være den lange rekkevidden. Med en lengde på 2,4 m kan maskinen enkelt klippe hekker og grener som er opptil 3 m høye uten å måtte bruke stige.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Stangsag og hekksaks 2in1 24V blekk. 2Ah batteri og lader Greenworks

Greenworks G24PSH er en lett og allsidig hekksaks og beskjæringssaks med lang rekkevidde som er designet for høye hekker og høye grener takket være den lange rekkevidden. Med en lengde på 2,4 m kan maskinen enkelt klippe hekker og grener som er opptil 3 m høye uten å måtte bruke stige. Hekksaksen drives av et avansert 24 V litium-ion-batteri og har høy ytelse til tross for sin kompakte størrelse. Du slipper å tenke på drivstoff eller strømkabler, det er bare å plugge inn batteriet og sette i gang. G24PSH har et hurtigkoblingssystem for å feste tilbehør til hekksaksen eller beskjæringssaksen, og for større oppgaver med hekker eller høye grener kan forlengerskaftet legges til for å forlenge arbeidshøyden ytterligere. Hekksaksen har leddelte kniver som er dobbeltslipte, noe som sikrer den skarpeste finishen og det reneste snittet. Begge knivene beveger seg samtidig med 1500 kutt i minuttet, noe som sikrer jevn klipping og en bedre finish enn produkter med ett enkelt bevegelig blad. De justerbare bladene gjør det enkelt og sikkert å klippe sidene eller toppen av selv høye hekker. Beskjæringssaksens tilbehør har et 20 cm motorsagsverd og kjede for rask og sikker beskjæring av greiner i hagen. Det automatiske kjedeoljesystemet sørger for at kjedet alltid er smurt når det er i bruk, og det er ikke noe bensin- eller strømkabler å forholde seg til - det er bare å plugge inn det avanserte 24 V-batteriet, så er du klar til å trimme. Batteriet er en del av Greenworks 24V-familien og kan brukes i en rekke verktøy, fra gressklippere og gresstrimmere til motorsager og til og med elektroverktøy.

Alt du trenger for problemfri trimming av hagen
Et øye for detaljer er viktig for å skape et godt helhetsinntrykk. Du tenker sikkert på det når du lager mat, planlegger en fest eller innreder hjemmet ditt, men det kan være lett å glemme det når du pusler i hagen. Ville du bakt en bursdagskake og glemt lysene på toppen? Eller innrede stuen uten å tenke på sofaen? Sannsynligvis ikke! En velstelt plen er selvsagt grunnleggende for en vakker hage, men som så mye annet i livet er det viktig å ikke glemme de andre detaljene. Hagen har prydtrær og hekker som også trenger din kjærlighet! Eller kanskje du har vanskelige områder på plenen som gressklipperen ikke helt kommer til? Her finner du alt du trenger for å trimme hagen til perfeksjon på en enkel og smidig måte.

Kompletter gressklipperen med en gresstrimmer
Greenworks-gressklippere kan ha teknologi i toppklasse, men de kan dessverre ikke trosse fysikkens lover. Har du en hage med mange trær, blomsterbed, store steiner eller mye kratt? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av ryddesager og gresstrimmere. Med en gresstrimmer kommer du til på vanskelig tilgjengelige områder av plenen og får det perfekte sluttresultatet du er ute etter. Ryddesagene våre kutter på sin side grov vegetasjon som busker og kratt. Vi tilbyr gresstrimmere og ryddesager med ulike klippebredder og kapasiteter, slik at du kan finne en modell som passer dine behov.

Trimmere og hekksakser: aldri mer en ustelt hage!
Har du store hekker som krever stell? Ikke noe problem! Hos Greenworks finner du praktiske, batteridrevne verktøy som hjelper deg med å holde vegetasjonen i sjakk. Oppdag vårt utvalg av batteridrevne hekksakser! Her finner du modeller med ulik bladlengde, klippekapasitet og driftstid. Har du en mindre hage, kan en modell i 24V-serien være tilstrekkelig, men har du en større hage med mange hekker, tilbyr vi også hekksakser i 60V-serien. Uansett hvilken kapasitet du trenger, finner du hekksakser med lengre rekkevidde - såkalte stanghekkesakser - samt standardmodeller med kompakt design og høy ytelse.

Oppdag fordelene med batteridrift
Det trenger ikke å være vanskelig å holde hagen i topp stand, i hvert fall ikke hvis du velger å bruke batteridrevne verktøy. Våre gresstrimmere, ryddesager og hekksakser drives av avanserte litium-ion-batterier som gjør at du kan nyte stille, støyfritt hagearbeid uten skadelige drivstoffutslipp. Designet er også kompakt og lett, noe som gir deg enorm bevegelsesfrihet.

Tekniske detaljer
  • Skjærehastighet: 2800/min
  • Spenning: 24V
  • Systemspenning: 24V
  • Teleskopisk aksel: 2,4 m
  • Vekt: 9,1238 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks