Barkduk

Når man lager et uteområde er grunnarbeid viktig. Spar deg arbeid senere ved å legge fiberduk under singel eller belegningsstein, eller legg barkduk under jorden i blomsterbedene sammen med bark på toppen.

Godt forarbeid gir en enklere hverdag

Når du skal anlegge hage eller fikse en flott innkjørsel er det viktig å tenke på hvordan det blir over tid. Vi kan tilby deg fiberduk til å bruke under singel eller belegningsstein. Barkduk kan du også bruke i blomsterbed eller andre steder hvor et godt underlag er viktig. Legg barkduken på jorden, plant og legg bark på toppen. Det er en enkel sak å legge de forskjellige dukene uansett hvor du legger dem. De forskjellige dukene slipper vannet gjennom, men stopper lys. Dermed får ugress dårlige vekstvilkår. Det gjelder både om du bruker barkduk i hagen eller fiberduk under dekket i innkjørselen.

Ugressduk fra Byggmax - Timer med ugressfjerning spart

Hagestell er en kjær hobby for mange. Det plantes og ordnes i mange timer over hele sommersesongen. Ugressduk er et viktig hjelpemiddel for å slippe unødvendig arbeid. Du får stoppet ugressveksten enkelt og uten sprøytemidler. Vær nøye med å renske opp med jevne mellomrom. Selv om du bruker ugressduk og bark kommer det over tid litt planter man ikke vil ha. Dette er vanskelig å unngå da en del ugress spres gjennom luften. Jevnlig utskifting av bark vil også gjøre at duken holder seg lengre. Bruk gjerne også partier med dekorstein over en duk i hagen. Det gir variasjon og et spennende uttrykk.

Barkduk til flere formål fra Byggmax

Har du spørsmål om barkduk eller bruken av den? Vi hjelper deg til å finne løsningen som passer hos deg.

1 produkt

  1. Ugressduk Svart
    50g 1x12m, geotextil
    Ugressduk Svart
    Pris fra
    139   kr /stk

1 produkt