Takrenner & nedløpsrør

Takrenner & nedløpsrør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte. Finn et stort utvalg av takrenner og nedløpsrør, og forebygg lekkasjer og ødeleggelser.

Bygg sikkert med Byggmax
Når du skal bygge hus kommer du langt med noen gulltips på veien. Alle som har montert husets takrenner vet at disse er viktige for å beskytte reisverket og innsiden fra nedbør. Du starter med å feste takbordet, deretter rennekrokene på takrennen med ulik høyde. Det skal være et mellomrom på 0,6 m mellom hver krok. Når du skal montere vannavrenningens nedløpskum, sager du av en åpning på 10 cm på takrennen med to snitt der røret skal sitte. Bøy kantene ned med en tang samt flikene på kummen. Fest så nedløpskummen med rørklemmene, og fest mellomstykket i nedløpsrøret. Dermed har du helt selv sikret huset med et godt system som transporterer vekk regn- og smeltevann.

Enkel og morsom bygging!
Når det kommer til montering av vannavrenningssystemet er det både enkelt og gøy å gjøre det selv. Du har dessuten full kontroll over ditt eget byggeprosjekt, hvor du kan forebygge reisverket mot vannskader fra både inn- og utsiden. Du vet best selv hvilken kvalitet du vil ha, og med våre artikler i alt fra takrenner til elverktøy-og-maskiner kan du enkelt og greit montere selv. Under planleggingen av et slikt system er det viktig å utruste det med det som trengs for å forebygge blokkeringer i vannavrenningen . For å sikre fri fri vei for vannet uansett årstid, bør du huske både trakter og fangere da mange objekter kan havne i takrennen ovenfra.

Takrenner og nedløpsrør er viktige og du finner gode løsninger hos Byggmax
La deg inspirere og velg Byggmax når du skal montere vannavrenningssystemet. Vi har alt du trenger av takrenner og kan gi deg gode råd med på kjøpet.

Takrenner & nedløpsrør fra Byggmax fester du raskt, enkelt og rimelig. Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte, og hos oss finner du et stort utvalg av takrenner og nedløpsrør, så du kan forebygge lekkasjer og ødeleggelser hjemme hos deg.

Bygg sikkert med Byggmax

Når du skal bygge hus kommer du langt med noen gulltips på veien. Alle som har montert takrenner på et hus vet at disse er viktige for å beskytte reisverket og innsiden fra nedbør. Du starter med å feste takbordet, deretter rennekrokene på takrennen med ulik høyde. Dette for å gi takrennen et fall. Det skal være et mellomrom på 0,6 m mellom hver krok. Når du skal lage selve hullet i takrennen sager du av en åpning på 10 cm, med to snitt i takrennen, akkurat der nedløpsrøret skal sitte. Vi kaller dette en nedløpskum. Bøy kantene ned med en tang. Fest så denne nedløpskummen med rørklemmer, og fest mellomstykket i nedløpsrøret. Dermed har du helt selv sikret huset med et godt system som transporterer vekk regn- og smeltevann.

Alle kan montere en takrenne!

Når det kommer til montering av takrenner og nedløpsrør er det både enkelt og gøy å gjøre det selv. Du har dessuten full kontroll over ditt eget byggeprosjekt, og du kan forebygge reisverket mot vannskader fra både inn- og utsiden. Du vet best selv hvilken kvalitet du vil ha, og med våre artikler i alt fra takrenner til elverktøy-og-maskiner kan du enkelt og greit montere selv. Under planleggingen av et slikt system er det viktig å utruste det med det som trengs for å forebygge blokkeringer i vannavrenningen . For å sikre fri vei for vannet gjennom nedløpsrøret, bør du bruke både trakter og fangere da mange objekter kan havne i takrennen ovenfra og gjøre nedløpsrøret tett.

Takrenner og nedløpsrør er viktige og du finner gode løsninger hos Byggmax

Det er en grunn til at alle hus har takrenner. Vann kan ødelegge det meste og det er viktig å lede vannet bort fra husets fasade på en god måte. La deg inspirere og velg Byggmax når du skal montere ditt vannavrenningssystem. Vi har alt du trenger av takrenner og nedløpsrør, og kan gi deg gode råd med på kjøpet.

30 Produkter

 1. Skjøterør
  1,0m, svart, UTGÅENDE
  Skjøterør
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 2. Vannspreder
  25m
  Vannspreder
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 3. Mellomstykke
  1m, 75mm
  Mellomstykke
  Pris fra
  109   kr /stk
 4. Mellomstykke
  1m, 75mm
  Mellomstykke
  Pris fra
  109   kr /stk
 5. Nedløpskum
  Sort 125/75
  Nedløpskum
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 6. Nedløpsrør
  3m, sort, 75mm
  Nedløpsrør
  Pris fra
  159   kr /stk
 7. Rørklammer trevegg
  48/67 sort 75
  Rørklammer trevegg
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 8. Bend
  60/70 grader sort 75
  Bend
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 9. Kombikrok
  125/120 Sort Caracol
  Kombikrok
  Pris fra
  30 95 kr /stk
 10. Overligger
  Sort, 125mm
  Overligger
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 11. Utkast
  Sort 75
  Utkast
  Pris fra
  109   kr /stk
 12. Nedløpsrør
  3m, hvit, 75mm
  Nedløpsrør
  Pris fra
  159   kr /stk
 13. Bend
  60/70 grader hvit 75
  Bend
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 14. Rørklammer trevegg
  48/67 hvit 75
  Rørklammer trevegg
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 15. Utkast
  Hvit 75
  Utkast
  Pris fra
  109   kr /stk
 16. Grenrør
  Sort 75
  Grenrør
  Pris fra
  299   kr /stk

30 Produkter