Takrenner & nedløpsrør

Takrenner & nedløpsrør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte. Finn et stort utvalg av takrenner og nedløpsrør, og forebygg lekkasjer og ødeleggelser.

Bygg sikkert med Byggmax
Når du skal bygge hus kommer du langt med noen gulltips på veien. Alle som har montert husets takrenner vet at disse er viktige for å beskytte reisverket og innsiden fra nedbør. Du starter med å feste takbordet, deretter rennekrokene på takrennen med ulik høyde. Det skal være et mellomrom på 0,6 m mellom hver krok. Når du skal montere vannavrenningens nedløpskum, sager du av en åpning på 10 cm på takrennen med to snitt der røret skal sitte. Bøy kantene ned med en tang samt flikene på kummen. Fest så nedløpskummen med rørklemmene, og fest mellomstykket i nedløpsrøret. Dermed har du helt selv sikret huset med et godt system som transporterer vekk regn- og smeltevann.

Enkel og morsom bygging!
Når det kommer til montering av vannavrenningssystemet er det både enkelt og gøy å gjøre det selv. Du har dessuten full kontroll over ditt eget byggeprosjekt, hvor du kan forebygge reisverket mot vannskader fra både inn- og utsiden. Du vet best selv hvilken kvalitet du vil ha, og med våre artikler i alt fra takrenner til elverktøy-og-maskiner kan du enkelt og greit montere selv. Under planleggingen av et slikt system er det viktig å utruste det med det som trengs for å forebygge blokkeringer i vannavrenningen . For å sikre fri fri vei for vannet uansett årstid, bør du huske både trakter og fangere da mange objekter kan havne i takrennen ovenfra.

Takrenner og nedløpsrør er viktige og du finner gode løsninger hos Byggmax
La deg inspirere og velg Byggmax når du skal montere vannavrenningssystemet. Vi har alt du trenger av takrenner og kan gi deg gode råd med på kjøpet.

1 produkt

1 produkt