Taklist C303

200x14,4x6,5cm, polyuretan, ,hvit
Artikkelnummer: 662096
Vekt: 1
Taklisten C303 har et vakkert blomstermønster og er først og fremst er ment for vinkelen mellom tak og vegg.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
10-15 hverdager
695   kr /stk
stk
Taklist C303
Tidligere var det profesjonelle håndverkere som produserte og monterte gipsstukkaturer. I dag er det mye enklere. Moderne stukkaturlister av polyuretanplast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med taket eller veggen. Listene leveres i en lang rekke utforminger med design fra ulike tidsepoker. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Taklisten C303 har et vakkert blomstermønster og er først og fremst er ment for vinkelen mellom tak og vegg. bruksområdene er mange og man kan for eksempel bruke stukkaturlister for å gi garderober og skapinnredning en tidløs innramming.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer C303
Varemerke Orac