Trådspole for Trimmer BC 1000 E AL-KO

2 mm
ART.NR: 687276804
Original AL-KO dobbel trådspole for elektrisk trimmer BC 1000 E. Slitesterk nylontråd av høy kvalitet sikrer optimale klipperesultater, har en lengde på 2 x 2,5 m og en diameter på 2 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trådspole for Trimmer BC 1000 E AL-KO

Original AL-KO dobbel trådspole for elektrisk trimmer BC 1000 E. Slitesterk nylontråd av høy kvalitet sikrer optimale klipperesultater, har en lengde på 2 x 2,5 m og en diameter på 2 mm. Med den halvautomatiske trådspolen er det svært enkelt å justere tråden under bruk. Det er enkelt å bytte ut trådhodet med noen få håndgrep. Inkludert viklingsbeskyttelse.

Tekniske data
Nylontråd av høy kvalitet, Ø 2 mm (2 x 5 m), Trådmating: Halvautomatisk, enkel å skifte, inkludert viklingsbeskyttelse.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Gjengediameter (mm): 2 mm
  • Gjengelengde (cm): 450 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO