Rupanel

Skal du legge et nytt tak? Hos Byggmax får du alt du behøver. Vi har rupanel i alle varianter.


Alle kan legge et flott tak

Å legge et tak er ikke spesielt vanskelig. Med litt planlegging og nøyaktighet kan alle få et godt resultat. Rupanel brukes til å lage et stabiliserende underlag til underlagspapp og takpanner. Når man legger et tak, bør man ta én side av taket om gangen. Dekk derfor rupanelene med takpapp på den første siden av taket. Når dette er gjort, kan man fortsette å spikre panelene fast på den andre siden. Et tak som ikke tekkes er veldig utsatt for fuktskader. Kondens som oppstår om natten kan ødelegge mange timers jobbing. Sørg derfor for å ha en god presenning tilgjengelig.


Rupanel av høy kvalitet

Rupanel fra Byggmax er av høy kvalitet. Trevirket er valgt ut etter strenge kriterier. Dette gir deg trygghet om at taket vil holde en god standard i mange år fremover. Sørg bare for å oppbevare panelene på et tørt område helt til de skal legges. Når et tak skal legges, behøves det en del utstyr. Både hammere, kubein og spiker er nødvendig. I tillegg er en sirkelsag kjekk å ha når rupanelet av og til må kappes for å få den perfekte passformen. Ta en titt på vårt store utvalg og finn det utstyret som passer best til ditt byggeprosjekt. Spør oss om tips og råd dersom du er usikker på noe.


Rupanel til ditt byggeprosjekt finner du hos Byggmax!

Rupanel fra Byggmax gir et vedlikeholdsfritt tak av høy kvalitet. Du får dem i flere størrelser til gunstige priser. Å arbeide med rupanel er noe alle får til, både hobbysnekkere og proffer. Vi har rupanel, trekantslister og alt annet treverk du trenger til ditt byggeprosjekt. Ta gjerne turen innom en Byggmax butikk og se kvaliteten med egne øyne.

Vis mer
Filter

2 Resultater

Sorter etter
Har endespor
Fra 15 85  kr /m
Har endespor
17 90  kr /m