Tvärås med parentes Aluwhite

Finnes i flere lengder
ART.NR: 687173960
Tverrstenger i hvitlakkert aluminium.
Vis mer
Lengde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Tvärås med parentes Aluwhite

Tverrstenger i hvitlakkert aluminium. Ved hjelp av aluminiumslåser kan du avlaste kanaltaket ditt fra tunge snølaster. Tverrstengene skrus fast med aluminiumsvinkler til takstolene. For 10 mm og 16 mm kanalplast i standardbredde velger du 1050 mm aluminiumslås. For 32 mm og 55 mm kanalplast i standardbredde velger du 1250 mm.

Aluminiumslåser / krysslåser
Kanaltak, eller kanalplasttak som de også kalles, krever en konstruksjon som taket hviler på. Dette består for eksempel av en limtre ramme, takstoler og tverrstenger. Tverrbjelkene er plassert mellom sperrene, og her er det viktig å sikre at anbefalingene for hver skivetykkelse følges. Det er bra å ta hensyn til snølastsoner. I områder med mye snø er det viktig at konstruksjonen tåler snølast. Her er aluminiumslåsene/tverrstengene en viktig del av den optimale bæreevnen. Aluminiumslåsene er laget av hvitlakkert aluminium og leveres med aluminiumsvinkler. Aluminiumsvinklene skrus fast i både takstolen og aluminiumslåsen. Kanalplastplater består av forskjellige standardbredder avhengig av tykkelsen på kanalplaten.

Annet
Farge: Hvitlakkert Materiale: Aluminium Leveres med aluminiumsvinkler for innfesting i himlingen. Tilpasset for bredden på kanalplastplaten: 1050mm eller 1250mm. Enkel å kutte selv for mindre dimensjoner.

Installasjon - Les alltid installasjonsinstruksjonene før installasjon.
Begynn med å måle posisjonen til festevinkelen. Aluminiumsryggen skal være på linje med høyden på taklekten. Mål høyden på festevinkelen. Denne er lavere enn høyden på aluminiumsprofilen/aluminiumslåsen. Aluminiumsryggen skal flukte med høyden på taklekten. Monter festevinklene overfor hverandre på sidene av limtrebjelkene med skruer. Merk av festehullet i festevinkelen for den vertikalt tegnede skruen. Forbor hullet, bor 3,5 mm. Plasser aluminiumsryggen på plass og fest posisjonen med en skrueklemme og stram festeskruene. Bruk aluminiumsryggen som avstandsmal for c/c (senter til senter) på limtrebjelkene. Åsene er dimensjonert for å passe til 42 og 56 mm bjelker, og 1050 og 1250 mm brede plater. Tilpass til de nøyaktige dimensjonene c/c 1070 mm og 1270 mm. Limtrebjelker holder vanligvis ikke de nøyaktige nominelle dimensjonene, men er noen mm smalere (forårsaket av høvlingsprosessen). Hvis du skal bygge en vinterhage eller bytte ut kanalplasttaket ditt, kan det være en god idé å vurdere å legge til tverrstenger på planleggingsstadiet.

Vis mer
Varemerke Aluwhite
Last ned mer informasjon