U-feste

ART.NR: 236112
U-konsoll er ment å skape feste for horisontal montering av bæreline eller lignende på fundamentskruens rørtopp.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

U-feste

U-konsoll er ment å skape feste for horisontal montering av bæreline eller lignende på fundamentskruens rørtopp. U-konsollen er justerbar for stendertykkelsene 90-130 mm og monteres med bolt gjennom fundamentskruens hull.

Fundamentskruen er et system for fundamentering

Fundamentskrue som brukes for rask og holdbar fundamentering av alle typer lette bygninger. Det kreves ingen maskingraving eller markisolering, og kan monteres for hånd. Fundamentskruen er som navnet antyder en skrue som skrus ned i bakken. Fundamentskruen har vinger som vrir den ned i bakken der den skaper en stabil og bærekraftig stolpe. Finnes i ulike lengder og er egnet for terrasser, altaner, uteplasser, bordkledning, gjerde, grinder, garasje, carport, mindre sommerhus og boder. Fundamentskruen forårsaker ingen vibrasjoner i bakken og etterlater overflaten uberørt. Den gir altså et fundament uten at hele tomten blir gravd opp, noe som sparer mye tid og problemer. Kan også gjenbrukes. Boltekonsoller, U-konsoller, hjørnekonsoller kan monteres på stolpen i et utprøvd og fungerende system for fundamentering. Fundamentskruen finnes også i utførelser for maskinmontering.

Montering

U-konsollen monteres med bolt gjennom fundamentskruens hull. U-konsollen består av to vinkler med avlange hull og er derfor justerbar for stendertykkelser 90-130 mm. U-festet er utstyrt med 5 hull på hver side. Hvis den maksimale dimensjonen på 130 mm brukes, kan U-festet justeres i sideretningen for å kompensere hvis stolpene ikke står på linje. Konsollen sitter på en plate med 120 mm diameter som dekker fundamentskruens topp.


Tekniske data

Min. innvendig bredde U-feste: 90 mm
Maks. innvendig bredde U-feste: 135 mm
Innvendig høyde U-feste: 95 mm
Dybde U-feste: 75 mm
Materialtykkelse: 4 mm
Diameter deksel: 120 mm
Vis mer
Varemerke Paalupiste
Leverandørens artikkelnummer U90-130H