Universell lader 40V Greenworks

ART.NR: 687206605
Lader 40V 2Ah-batteriet på 60 minutter og 40V 4Ah på 120 minutter.. Lad opp Greenworks-verktøyene dine med batterier og ladere. Med Greenworks batteridrevne verktøy er hagearbeid alltid en lek! Enten du bruker fridagen på å klippe plenen, trimme hekken, klippe grener eller noe helt annet, kan du glede deg over en problemfri, stillegående og klimavennlig hagedag.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Universell lader 40V Greenworks

Lader 40V 2Ah-batteriet på 60 minutter og 40V 4Ah på 120 minutter.

Lad opp Greenworks-verktøyene dine med batterier og ladere
Med Greenworks batteridrevne verktøy er hagearbeid alltid en lek! Enten du bruker fridagen på å klippe plenen, trimme hekken, klippe grener eller noe helt annet, kan du glede deg over en problemfri, stillegående og klimavennlig hagedag. Vårt brede utvalg av hageredskaper har én viktig fellesnevner - maskinene drives av litium-ion-batterier av høy kvalitet med ulike spenninger og varierende antall wattimer. I denne kategorien har vi samlet alle våre batterier, ladere og såkalte batterisett.

Bruk samme batteri til flere verktøy
Det er fullt mulig å bruke samme batteri til alle Greenworks-verktøyene dine, så lenge verktøyene er fra samme serie. Greenworks tilbyr fire serier med ulike spenninger for ulike behov, noe som gjør det enkelt å investere i de verktøyene du trenger og bruke samme batteri til alle. Kjøper du et verktøy uten batteri, er prisen betydelig lavere, noe som betyr at du kan spare mye penger ved å velge verktøy fra samme serie. Visste du at 24V+24V-serien fungerer på nøyaktig samme måte som 24V-serien vår, bortsett fra at verktøyene har to batterier i stedet? Det betyr dobbelt så høy ytelse! Hvis du allerede har et verktøy fra den minste serien, kan du med andre ord kjøpe et verktøy til fra 24V+24V-serien og trenger bare å kjøpe et ekstra batteri.

Er det første gang du kjøper Greenworks-verktøy? Batterisettet er et perfekt alternativ!
Et batterisett inneholder ett eller to batterier og en lader. Å investere i et batterisett er ideelt hvis du kjøper Greenworks-verktøy for første gang, ettersom det gjør det rimeligere og gir deg alt du trenger i ett sett. Her finner du kompatible batterisett enten du investerer i verktøy fra vårt 24V-, 40V- eller 60V-sortiment. Du kan selvfølgelig også kjøpe separate batterier og ladere - kanskje du allerede har to 60V-verktøy som deler batteri, men finner ut at familien ønsker å bruke dem samtidig? Da kan du enkelt kjøpe et 60V-batteri til her!

Fordelene med våre batteridrevne hageredskaper uten ledning
Det er mange fordeler med å bruke elektriske hageredskaper i stedet for fossildrevne varianter! Ikke bare er de batteridrevne Greenworks-redskapene lette og dermed svært brukervennlige, du kan også stole på at de er støyfrie og ikke irriterer verken dine egne eller naboens ører mens du arbeider. Og du slipper å kjøpe fossilt drivstoff med jevne mellomrom og puste inn ubehagelig damp.

Tekniske detaljer
  • Vekt: 0,7546 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks