Komplett Hagestue

Hvis du vil kunne nyte hagen i all slags vær, er en hagestue svaret! Kjøp en komplett hagestue og velg om du vil ha et rom for sommeren eller alle årstider. Vi har både ubehandlede og grunnmalte modeller til virkelig gode priser. En hagestue kan monteres mot en vegg eller frittstående, hvor vil du ha ditt?

Velg riktig størrelse på hagestuen din

I tillegg til å velge om du vil ha en hagestue for hele året eller bare for sommersesongen, må du også bestemme hvilken størrelse du vil ha. En komplett hagestue består av bare ett rom, men er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Tenk på hvordan miljøet rundt ser ut og hvilken størrelse på hagestuen som vil gi et balansert helhetsbilde sammen med hjemmet ditt. Tenk også på hvordan du vil bruke hagestuen din. For eksempel, hvis du ønsker deg et koselig sted med frodige planter med enklere møblement for å bare ta en kopp kaffe, kan det passe bedre med en mindre hagestue. Hvis du får hyppige besøk eller er mange i familien, kan det være bedre med en større hagestue som kan passe til en større sofagruppe og andre fine interiørdetaljer. Uansett hvordan dine forutsetninger eller behov ser ut, har vi komplette hagestuer for deg hos oss i Byggmax.

Veggmontert eller frittstående hagestue?

Hos Byggmax har vi komplett hagestue som kan monteres mot husveggen og frittstående hagestue. En veggmontert hagestue ved siden av huset ditt vil være en elegant forlengelse. Da kan du for eksempel gå rett ut i din koselige hagestue en sommermorgen fra kjøkkenet. En frittstående hagestue blir imidlertid som et ekstra rom på hagetomten og har en friere plassering. Ideell å ha ved siden av bassenget og bruke på varme, solfylte sommerdager. I tillegg til plasseringen av hagestuen, er det også andre detaljer som skiller dem. For eksempel finnes det hagestue med eller uten vegger. En frittstående hagestue uten vegger kan virkelig heve sommerfølelsen og lar alle bevege seg fritt. En hagestue med vegger som glassvegger gir derimot et vakkert lys. Det blir også varmere i en hagestue med glassvegger, som planter trives i, og du gjør nok også det på regnværsdager.

Komplette hagestuer for alle på Byggmax

Komplette hagestuer forbedrer virkelig livskvaliteten. Ikke bare vil du kunne nyte hagen i all slags vær, men hagestuen vil også være et sted å ha en hyggelig tid sammen med familie og venner. Hos Byggmax har vi komplette hagestuer i ulike modeller i størrelsene 9² til 16,8². Hos oss finner du komplette hagestuer som dekker dine behov.

Vis mer
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.