VEGG- OG TERRASSELAMPE ZENIT LIGHTSON

3000K, 0.5W, LED
Artikkelnummer: 293804
Vekt: 0.2
En ensrettet vegg- og terrassearmatur som med et dekorativt varmhvitt lys egner seg utmerket på fasader, gjerder, murer, treplattinger og terrasser.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
169   kr /stk
G
stk
VEGG- OG TERRASSELAMPE ZENIT LIGHTSON
En ensrettet vegg- og terrassearmatur som med et dekorativt varmhvitt lys egner seg utmerket på fasader, gjerder, murer, treplattinger og terrasser. Hvis du har trappetrinn som trenger å markeres for å unngå snubling, er Zenit også en god lampe siden den ikke blender. Zenit har lys i én retning. Hvis du ønsker lys i to retninger, kan du bruke Zenit Duo.

Garden Plug & Play fra LightsOn

Et fleksibelt og rimelig 12-voltsystem (trygg svakstrøm) for hagen din, som du selv enkelt installerer og senere kan bygge videre på, opptil 70 meter om du vil. Lampene har varmt lys og skandinavisk design, tilpasset for vårt klima her oppe i nord.

Ikke glem transformator

Husk å velge en transformator som passer det samlede antallet watt på lampene dine. For optimal levetid anbefaler vi deg å ikke belaste transformatoren med mer enn 85 % av makskapasiteten.

Gjør det enklere!

Legg til en lyssensor som automatisk slår på belysningen om kvelden.

Spesifikasjoner

12 volt AC
0,5 watt LED (integrert lyskilde)
20 lumen
IP67
Middels spredning (30°)
Varmhvitt lys (3000 °K)

Aluminium
Ø 7 cm diameter
170 cm gummikabel

Merk!

Zenit er helt flat på undersiden, kun kabelen stikker ut. Kabelens tykkest punkt er koblinger, som har en maksdiameter på ca 21 mm.
Raske fakta
Varemerke LightsOn