VEGGSLANGEBOKS ROLLUP 20M GARDENA

RollUp
ART.NR: 159341
Med Gardenas vanningskontroll Flex kan vanning på balkonger, takterrasser eller uteplasser kontrolleres automatisk på en fleksibel og enkel måte.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

VEGGSLANGEBOKS ROLLUP 20M GARDENA

Takket være den innovative designen og den praktiske opprullingsteknologien til veggslangeboksen RollUp M, er opprulling og vekt ikke lenger et problem. Slangeboksen ruller opp slangen på kort tid og gjør at den kan lagres trygt og plasseffektivt.

Slange med lang rekkevidde

Boksen er festet til en husvegg med en svingbar 180° brakett – denne bevegelige skjøten gir maksimal bevegelsesfrihet og stor rekkevidde under vanning. Du kan nå alle hjørner av hagen med den 20 m lange kvalitetsslangen. Slangen rulles enkelt ut når du trekker i den og låses automatisk i ønsket lengde takket være spesielt korte låsepunkter. Et lett trekk løsner låsen, og en integrert fjær trekker automatisk slangen inn på en pålitelig måte. For å sikre at slangen trekkes trygt og kontrollert inn, brukes RollControl-teknologi i denne veggslangeboksen. Den integrerte slangekontrollen sikrer at slangen rulles opp jevnt og pent slik at det ikke er bretter eller bøyer i slangen.

5 års garanti

Veggfestet har plass til flere vanningstilbehør, slik at de alltid kan være tilgjengelige. Materialet av høy kvalitet har både UV- og frostbeskyttelse. Den er utstyrt med tyverisikring slik at slangen alltid er trygg. I tillegg til slangekassen inneholder pakken et veggfeste, en tilkoblingsslange, alle originale Gardena System-deler som trengs, og en dyse med to forskjellige strålealternativer. Gardena tilbyr fem års garanti på veggslangeboksen RollUp M.
Vis mer
Varemerke Gardena