Lufteventiler & Karmventiler

Lufteventiler & karmventiler fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby deg karmventiler av forskjellige slag samt lufteventiler for vegg eller ventilasjonssystem. Produktene fra oss gir deg et friskt inneklima.

Ventilasjon uten å åpne vinduet

En godt isolert bolig med gode vinduer hindrer at det avgis for mye varme ut. Samtidig bør man, for å få et godt inneklima, ha muligheten til å få inn frisk luft uten at boligen blir kald. Lufteventiler sørger for dette i forskjellige rom, enten direkte utenfra eller via et ventilasjonsanlegg. Likevel er det også viktig at vinduer har vindusventil. Denne ventilen gir ny luft inn i huset uten at man trenger åpne opp vinduet. Samtidig er den viktig for ventilasjon til vinduets konstruksjon, spesielt om denne er i tre. Ventiler monterer du enkelt fast på egenhånd. Monteringsanvisningen følger med samt at vinduskarmene har en åpning for ventilene, for enkel plassering.

Kvalitet ned til minste del

I vårt brede utvalg finner du lufteventiler av forskjellige slag samt til varierende bruk. Sjekk ut den klassiske tallerkenventilen, teleskopventil og klaffventil med flere. Du har også muligheten til å velge i flere farger enn klassisk hvit. Alle er produsert av velkjente produsenter og i en utmerket kvalitet. Det er lite vedlikehold forbundet med produktene, men litt ettersyn med jevne mellomrom kan være gunstig. Spesielt gjelder dette ventiler med filtre, som en finner for enkelte ventilasjonssystemer. Vi har også et annet tips til deg når det gjelder godt inneklima. Planter hjelper til med å skape bedre inneklima. Hvorfor ikke montere noen av våre og fylle dem med planter? Pent er det også.

God ventilasjon sikres med lufteventiler og karmventiler

Gi boligen et godt inneklima med lufteventiler fra oss. Vi tilbyr deg gunstige priser, og du monterer dem på noen minutter selv.

19 Produkter

19 Produkter