Spiro, Stos, Lock & Huv

Spiro, stos, lock & huv fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Er det noe du leter etter for byggeprosjektet, kan Byggmax hjelpe deg, samt tilby mange nyttige byggevarer som ulike spirorør, stos, endedeksler, stuss og mer.

Gjør-det-selv med Byggmax byggevarer

Ønsker du å starte et byggeprosjekt, finner du all slags nyttige produkter på Byggmax.no. Du kan f.eks. gå til Spiro, stos, lock & Huv kategori under ventilasjon, og skaffe deg takhette som brukes når spirorør avsluttes over tak, stuss som hjelper deg å montere et rør gjennom vegg eller tak, renselokk som muliggjør rensing av røret, rørbøy, endedeksel og mer. I tillegg til gode byggevarer og nyttige produkter, kan du finne nyttige tips og inspirasjon, byggeplannleggeren som hjelper deg å designe, tegne og regne ditt byggeprosjekt, tips og triks og forklaringer som hjelper deg og inspirerer. Det er helt fantastisk å skape noe selv og nyte resultatet.

Finn alt til DIY-prosjektet på et sted

Planlegger du å ha DIY prosjekt på wc, er det nyttig med produkter som spirorør veggkanal og mer. Spiro (runde stålkanaler) monteres relativt lett. Det er bare å huske etterisolering der isolasjon kreves (altså på den kalde side, ikke nødvendig inne på romtemperatur). Kanalene må ikke belastes slik at de blir flatklemt, og du bør forme slake krumningsradier som gir bedre ventilasjon. Dersom du ønsker å kappe kanalene, er det best å bruke niblersaks og klippe med falsen. Det som er best ved slike DIY byggeprosjekter, er følelsen når badet er pusset opp, og du koser deg med resultatene. Det er ikke vanskelig, og alle fra hobbysnekkere til proffer kan klare det. Vi tilbyr både gunstige priser og tips.

Spiro, stos, lock & huv til ditt prosjekt finner du hos Byggmax

Spiro monteres veldig lett og koster ikke mye. Hos Byggmax.no finner du både spirorør og andre byggevarer for ditt neste prosjekt - det er bare å bestille.

Vis mer
Filter

10 Resultater

Sorter etter
125 mm,varmforsinket stålplate
Fra 229  kr
Finnes i flere utførelser
Fra 129  kr
100 mm,varmforsinket stålplate
Fra 49 95  kr
Varmforsinket stålplate
349  kr
160 mm
45  kr
160 mm
99 95  kr
Varmforsinket stålplate
149  kr
100 mm,varmforsinket stålplate
Fra 149  kr
Varmforsinket stålplate
Fra 64 95  kr