Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Ventilasjonslanger

Ventilasjonslanger fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Realiser den beste ventilasjonen på kjøkkenet med de rette ventilasjonslangene. Koble mellom kjøkkenvifte og kanal, ventilasjonskanaler og ventiler. Husk å fest slangen med slangeklemme. Ikke glem å sørge for god ventilasjon på kjøkkenet.

Frisk luft i huset med ventilasjonslanger
Visste du at ventilasjonslanger er nødvendig for et sunt inneklima? Det gjelder både på kjøkkenet ved kjøkkenviften og ellers rundt i huset, som f.eks. i kjelleren. Det er mye enklere å montere en ventilasjonslange enn hva man kanskje tror, det gjelder bare å følge instruksjonene. På kjøkkenet festes slangen mellom kjøkkenvifta / avtrekket over stekeovnen og selve kanalen. Ved ventilasjon andre steder i bygningen, monteres ventilene opp mot ventilasjonskanalene. De elastiske ventilasjonslangene, festes med såkalte slangeklemmer. De fleste foretrekker skjult ventilasjon som legges når huset bygges. Skal man derimot montere i ettertid, monteres slangen fra ventilator over komfyr og ut i friluft.

Montering og rengjøring
Ved montering av ventilasjonslanger, kan man legge til rette for enkle løsninger for vedlikehold av ventilasjonskanalene i ettertid. Alle ventilasjonsanlegg har behov for kontroll og vedlikehold for å forebygge hodepine, tretthet, astma og allergiproblemer innendørs. Monterer du selv har du god oversikt. Et godt tips for maksimal kapasitet på kjøkkenviften er å ikke rengjøre den med vann. Det er bedre å bruke et fettoppløsende middel minst en gang i året. Husk å slå av strømmen før du løsner skruer på viftedør og deksel. I flere anlegg er det normalt at det dukker opp muggsopp. Ved å montere delene selv, vet man hvor man bør foreta periodisk rens samt målinger og utskiftninger når luftkvaliteten synker.

Ventilasjonslanger kjøper du raskt og billig hos Byggmax
Dine ventilasjonslanger finner du hos Byggmax. Med vår gode ekspertise og gunstige priser kan du lett utføre monteringen selv. Alle er velkomne hos oss.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Pris
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.