Ventiler

Ventiler fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Et godt inneklima krever at boligen har mulighet for å få inn frisk luft. Velg fra vårt brede sortiment, som blant annet består av flere varianter tallerkenventil, friskluftventil og klaffventil.

Bestill, monter og bedre inneklimaet

Dagens boliger er for det meste godt isolerte. Dette fører til lavere strømregninger og en mer behagelig romtemperatur i alle typer vær. Det en ofte får for lite av inn i boligen er en jevn tilførsel av frisk luft. Den friske luften er viktig for et godt inneklima og spesielt gjelder dette i våtrom. Poenget er å få inn frisk luft uten at boligen blir kjølt ned, og det kan man fikse med ventiler. Ventilene kan monteres i nybygg eller i eldre boliger. Det er bare å finne den varianten som passer hos deg. Det er for eksempel en smal sak å installere en teleskopventil. Er veggen din tykkere enn målet på ventilen, fikses dette raskt med en løs forlenger.

Kvalitet fra Byggmax

I utvalget vårt av ventiler finner du alle typer, fra den klassiske klaffeventilen til garasjeventiler. Alle produktene er produsert i beste kvalitet og med tanke på en lang levetid. Ikke bare finner du de klassiske, hvite ventilfargene i plast, men vi kan også tilby dem i aluminium. Det gir deg mange muligheter til å velge, slik at de passer til ditt interiør eller boligens utside. Har du planer om å pusse opp bad, vaskerom eller kjøkken bør en tenke over at dette er rom der luften ofte blir fuktig. Så samtidig som du velger blandebatteri, innredning og tilbehør bør du derfor også velge mulighet for utlufting. Vi hjelper deg med å finne alt du trenger.

Godt inneklima starter med ventiler fra Byggmax

Ventiler kan du selv montere. Vi gir deg kvaliteten og den gunstige prisen. Ta gjerne kontakt om du trenger tips eller hjelp.

Filter

47 Resultater

Sorter etter
Flere ulike varianter
Fra 59 95  kr
Flere ulike varianter
Fra 139  kr
Flere ulike varianter
Fra 259  kr
Ventilator med spjäll och stormkåpa, Flexit
Fra 249  kr
Malmbergs
Finnes i flere lengder
Fra 84 95  kr
Flere ulike varianter
Fra 119  kr
Friskluftsventil K, Flexit
365  kr
Flere ulike varianter
Fra 72 95  kr
Flere ulike varianter
Fra 69 95  kr
Habo
155 42  kr
Habo
177 79  kr
Klaffventil, rund stos, Flexit
Fra 129  kr
Ventilgenomföring, frånluft kök, Flexit
Fra 229  kr
Habo
267 24  kr
Habo
177 79  kr
Habo
188 97  kr
Habo
144 24  kr
Habo
54 73  kr
150  kr
Habo
54 73  kr
Habo
54 73  kr
Flere ulike varianter
Fra 69 95  kr
Habo
45 79  kr
Frånluftsventil, Flexit
139  kr