Ventilgitter 405 Sink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687255168
Dette ventilgitteret er utformet som et utvendig gitter for en garasjeventil og gir effektiv beskyttelse mot insekter og rusk. Det er laget av stål av høy kvalitet og er ikke bare slitesterkt, men også enkelt å montere.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Ventilgitter 405 Sink Habo

Dette ventilgitteret er utformet som et utvendig gitter for en garasjeventil og gir effektiv beskyttelse mot insekter og rusk. Det er laget av stål av høy kvalitet og er ikke bare slitesterkt, men også enkelt å montere. Insektnettet er laget av glassfiberarmert nylon, noe som sikrer god luftsirkulasjon og holder insekter ute. En praktisk og pålitelig løsning for garasjen din.
  • Laget av robust stål for langvarig bruk
  • Innebygd insektsnett av glassfiberarmert nylon som beskytter mot insekter.


Ventilasjonsrister av høy kvalitet for optimal luftgjennomstrømning
Beskytt ventilasjonen med ventilasjonsrister i toppklasse. Siden det er viktig for oss mennesker å puste inn frisk luft, er det viktig at huset også kan trekke inn frisk luft utenfra og transportere ut gammel luft. En god ventilasjonsrist beskytter ventilasjonssystemet ditt. Ventilasjonsrister skal ikke bare være effektive, de skal også se bra ut og passe til fasaden. Hos oss kan du finne en rist som har riktig utseende og fungerer på riktig måte for akkurat ditt ventilasjonssystem.
  • Sikrer frisk luft og effektiv ventilasjon
  • Beskytter ventilasjonssystemet mot skader
  • Estetisk design som utfyller fasaden din
  • Varianter som passer til ulike ventilasjonssystemer


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo