Vindeltrapp Spin Z-T Fontanot

Diameter 1400mm
ART.NR: 664463
Vindeltrapp fremstilt av galvanisert stål og PVC. Leveres komplett med midtstolpe, trappetrinn, trappeavsats, rekkverk, beslag/tilbehør og monteringsanvisninger.
Vis mer
Bredde:
st
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Vindeltrapp Spin Z-T Fontanot

Trappeprodusenten Fontanots historie startet i 1947 i brødrene Albinis snekkerverksted i sentrum av Rimini. Med stor hengivenhet produserte håndverkerne Albini trestiger med en utpreget personlig stil. Den høye kvaliteten på produktene deres gjorde at de ble blant de mest populære stigeprodusentene i hele regionen

Fontanot Spin Z-T 030

Vindeltrapp fremstilt av galvanisert stål og PVC. Leveres komplett med midtstolpe, trappetrinn, trappeavsats, rekkverk, beslag/tilbehør og monteringsanvisninger. Vindeltrappen monteres enkelt og raskt uten bruk av spesialverktøy. Vindeltrappen finnes i diameter 1200, 1400 og 1600 mm. Takhøyde gulv-til-gulv 273-305 cm. Alle metalldeler er galvanisert. Trappen er komfortabel og sikker og kan monteres med venstre- eller høyredreining. Vindeltrappen passer til rette og kvadratiske takutsparinger. Beskyttelsesrekkverk kan kjøpes i tillegg, som passer til både rette og runde takutsparinger. Beskyttelsesrekkverket er i samme utførelse som trapperekkverket og fungerer som beskyttelse ved takutsparingen.

Standardkombinasjonen spin z-t 030 består av:
12 sinkbelagte trappetrinn
1 triangelformet og sinkbelagt topptrinn
Komplett rekkverk med vertikale, sinkbelagte sprosser
Trinnhøyder kan reguleres fra 21 til 23,5 cm
2 års garanti

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer K14002000
Varemerke Fontanot