Underblekk

Når du skal ha nye vinduer er det flere ting som skal på plass. Vi tilbyr vindusbeslag, underblekk, karmventiler og annet du trenger, med en utmerket kvalitet.

Beskytt vindu og vegg

Montering av underblekk er like viktig for boligen som godt isolerte vinduer. Underblekket skal hindre at vann trekker inn i vinduets karmer eller i selve veggen. Monteringen er enkel og du gjør den raskt på en ettermiddag. På vinduets nedre kant finner du et spor. Sett inn blekket der og skru eller spikre det fast. Nesten for enkelt til å være sant, men det er faktisk slik. Samtidig kan vi tilby deg blekket du trenger over vinduene. Alt kommer i nøytrale farger, og dermed vil de passe uansett hvilke farger du har på bolig eller vinduer. Er du usikker på hvilke skruer eller spikre du bør bruke? Spør oss og vi hjelper deg med det.

Mye vær krever kvalitet

Her til lands er vi vant til at været skifter fra sol til regn på et øyeblikk. Underblekk fra oss håndterer også alle disse vekslingene i været. Kvaliteten er ypperlig og de har lang levetid. Når blekket er montert på er det ikke noe vedlikehold du må utføre. Det vil likevel være lurt å sjekke en og annen gang at spikre/skruer sitter. En varm bolig krever ikke bare gode produkter for vinduer. En annen ypperlig måte å spare strøm på er varmepumper. Vi kan gi deg gode tilbud på flere varianter samt annet tilbehør som du trenger til. Varmepumpene er selvsagt produsert etter gjeldende standarder og lovverk.

Underblekk kjøper du raskt og billig hos Byggmax

Få tette vinduer med underblekk fra Byggmax. Stikk gjerne innom din nærmeste butikk for gode råd. Vi hjelper alle med små og store prosjekter.

Filter

4 Resultater

Sorter etter