Vindusbord

Vindusbord fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Trenger du en vinduskarm til blomster i et vindu eller kanskje en elegant liten hylle til noen bilderammer? Du finner enkle, men elegante vindusbord til forskjellig bruk hos oss.

Pynt opp i vinduet

Vinduer er en utmerket plass for å få fokus på enkelte ting, som vakre blomster eller noen pyntegjenstander. Ofte får man for liten plass i den vanlige vinduskanten. Derfor er vindusbord en utmerket løsning. Hos oss finner du disse ferdigmalt og produsert i det anvendelige treproduktet MDF. De er enkle å sette opp; å kunne bruke en skrutrekker holder. Samtidig er det å få en helhetlig, og estetisk atmosfære inne, det man trenger for koselige rom. Bruk gjerne også disse bordene som hyller andre steder. Det kan være en vegg i gangen til å legge nøkler og andre småting, eller kanskje du har en suvenir samling du gjerne vil vise frem? Her er det egentlig bare kreativiteten som setter grenser.

Helhetlig interiør trenger ikke være kostbart

Vi har som mål å tilby deg det du trenger av stort og smått for en flott bolig, og det til rimelig pris. Våre vindusbord er bare en av de mange produktene du finner her. Samtidig som du bestiller bordet bør du også ta en titt på våre beslag. Her har du muligheten til å finne de enkle, men stilfulle beslagene. Eller kanskje du vil ha noe som gir bordet kontrast og fremhever vindusbordet mer? Kvaliteten på produktene er utmerket og de krever ikke noe vedlikehold. Tørker du av dem med jevne mellomrom holder de seg som nye. Pass på at du benytter skruer som passer til underlaget. De finner du selvsagt også her.

Skap ekstra stemning med flotte vindusbord fra Byggmax

Vindusbord er utmerket for å skape en god stemning, uansett hva du setter på dem. Du får dem til gunstige priser hos Byggmax.

Vis mer
Filter

3 Resultater

Sorter etter
Hvitlakkert MDF
Fra 49 95  kr
Nordic Fibercement
Finnes i flere farger
Fra 495  kr
Hvitlakkert MDF, ventilert
Fra 49 95  kr