Vinduer

Vinduer er en viktig del av et hus, både med tanke på det estetiske og det praktiske. Byggmax har et stort utvalg av farger og utforminger, samt diverse tilbehør. Vi fører produkter for enhver smak og ethvert behov. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle, og det beste av alt er at du kan montere produktet selv.

Aluminiumsvinduene isolerer hjemmet ditt
Aluminiumsvinduer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi har en rekke ulike vinduer til forskjellige bruksområder og i forskjellig materiell. Aluminium er et bra valg om du ønsker værbestandige vinduer med lang holdbarhet. I motsetning til tre, som forandres i struktur over tid, holder aluminium på formen. I tillegg trekker det veldig lite fra disse, noe som bevarer varmen i rommet. Av tilbehør har vi blant annet håndtak, beslag og persienner. Sistnevnte kan trekkes helt opp så de nesten ikke synes, eller dekke hele vinduet. . Dessuten er de flotte å bruke hvis du ønsker å redusere innsyn fra gaten, men samtidig slippe inn lys.

Isoler rommet og få tilstrekkelig med lys
Bytte av vindu er en prosess du bør tenke nøye igjennom før du setter i gang. Feil vinduvalg kan nemlig føre til dårlige lysforhold i rommet og vinduer som ikke isolerer godt nok når kulda setter inn. Er du på jakt etter et trevindu finner du dem både med og uten aluminiumskledning her hos oss. Etter at du har valgt vindutypen som passer deg kan du selv installere det i hjemmet ditt. Du trenger ikke å være fagarbeider for å gjøre denne enkle operasjonen. Bare pass på at rammen er beskyttet og at rammen og karmen er adskilt før du begynner. Monter vinduet selv, og imponer både naboene og din bedre halvdel!

Installer vinduer selv på 1-2-3
Et PVC vindu har en rekke fordeler. Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehold, noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC-vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma. Du slipper nemlig å olje og male disse vinduene jevnlig. Dermed er dette det perfekte produktet for personer som liker en avslappende hverdag. I tillegg sørger det for god isolasjon og ventilasjon i hjemmet. Hvis du er plaget med nysgjerrige naboer kan du gå til anskaffelse av persienner av aluminium, som dekker alle vinduer samtidig som det sørger for å slippe inn nok lys.

Byggmax har trevinduer, PVC-vinduer og aluminiumsvinduer
Hvis du er på jakt etter et billig vindu av høy kvalitet er Byggmax nettstedet du bør handle på. Våre vinduer er pålitelige, enten du velger tre, PVC aller aluminium. Bestill på siden vår i dag og gjør jobben enkelt selv! Vi har troen.

16 Produkter

 1. Toppsvingvindu aluminium Lyssand Plus
  2-lags, 1-rams, u-verdi: 1,2
  -10% Tom 20/06
  Toppsvingvindu aluminium Lyssand Plus
  Org. pris 4509   kr Du sparer 450   kr Ekstrapris 4058   kr /stk
 2. Toppsvingvindu Lyssand Comfort
  3-lags, 1-rams, u-verdi: 1
  -10% Tom 20/06
  Toppsvingvindu Lyssand Comfort
  Org. pris 4709   kr Du sparer 470   kr Ekstrapris 4238   kr /stk
 3. Toppsvingvindu tre Lyssand Comfort
  3-lags, 1-rams, u-verdi: 1
  -10% Tom 20/06
  Toppsvingvindu tre Lyssand Comfort
  Org. pris 3679   kr Du sparer 367   kr Ekstrapris 3311   kr /stk
 4. Toppsvingvindu Plus Lyssand
  5x12 dm
  -10% Tom 20/06
  Toppsvingvindu Plus Lyssand
  Org. pris 3669   kr Du sparer 366   kr Ekstrapris 3302   kr /stk
 5. Toppsvingvindu tre Lyssand Plus
  2-lags, 1-rams, u-verdi: 1,2
  -10% Tom 20/06
  Toppsvingvindu tre Lyssand Plus
  Org. pris 3499   kr Du sparer 349   kr Ekstrapris 3149   kr /stk

16 Produkter