Glassblokk

De vakre glassblokkene har en rekke bruksområder – velg om du vil ha det stilig og enkelt eller fargerikt og utfordrende. Glassblokker er populære å bruke i baderom, men nå har det blitt stadig mer populært å bruke dem også i andre rom. Blokkene kalles også glassbetong, og er en slags blokk som er laget av tykt glass. Det finnes forskjellige typer blokkglass å velge mellom, slik som for eksempel klart glass og fargede eller mønstrede glassblokker. Ved montering legges blokkene inntil hverandre.

Installasjon av glassblokker i dusj og vinduer

Er du klar for å sette inn glassblokker i baderommet eller et annet rom? I sortimentet vårt finner du glassblokker i forskjellige varianter og utførelser. Vi har også ferdige sett som gjør det enklere når du skal installere glassblokker. For at glassblokkene skal passe inn og få en fin avslutning, finner du også halve blokker, som gir en avrundet kant dersom veggen ender fritt i rommet. I stedet for å sette opp en kantblokk, kan du sette inn en skinne som avslutning på veggen.

Du kan velge å enten sette bort installasjonen av glassblokkene, eller gjøre alt selv. Uansett om glassblokkene skal brukes i dusjen, veggen eller som vindu, er det viktig å kontrollere at stedet der de skal plasseres er rett. Hvis det er en vegg, er det viktig at gulvet og taket har en helt rett vinkel på 90 grader. Hvis den ikke har det, må dette utbedres før montering, fordi glassblokkene ikke er så enkle å tilpasse mot gulv og vegger som ikke er rette.

Etter at veggen er sjekket, starter du med å montere skinner på gulvet og veggen der glassblokkene skal festes. Det er skinnene som sikrer at blokkene holdes på plass. Påfør deretter lim på gulvskinnen og også på veggskinnen. Et godt mål på disse skinnene er høyden og bredden på en glassblokk. Fest deretter den første glassblokken som skal være nærmest veggen. Bygg deretter videre på denne måten, og monter en skinne på siden av hver ny blokk for å feste neste blokk. Når en hel rad er klar, fester du en ny skinne. Etter ca 5-6 rader bør du la veggen tørke i omtrent et døgn, før du fortsetter med flere rader. Når hele veggen er klar, skal du fuge mellom blokkene med fugemasse.

Kjøp rimelige glassblokker på Byggmax

Stikk innom din nærmeste Byggmax-butikk eller på nettet for å se hele utvalget av glassblokker.

Vis mer
Filter

6 Resultater

Sorter etter
Glasbetong
Finnes i flere størrelser
Fra 19  kr
Glasbetong
Finnes i flere lengder
Fra 369  kr
Glasbetong
230x50x50 mm
159  kr
Glasbetong
For 25st glassblokk (1kvm), 6st lenge lister, 20st kort lister & 2 Montagelim
999  kr
Glasbetong
Tilstrekkelig for 25 glasblokk (1 m2)
1 029  kr
Glasbetong
Finnes i flere lengder
Fra 319  kr