Krok til takhylle 8513 Elzink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687251984
Denne tak- og veggkroken er designet for å gi en sterk og pålitelig opphengsløsning for hjemmet eller garasjen. Den er laget av stål av høy kvalitet og er robust nok til å tåle tunge gjenstander som ski, hageredskaper og andre typer tilbehør.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Krok til takhylle 8513 Elzink Habo

Denne tak- og veggkroken er designet for å gi en sterk og pålitelig opphengsløsning for hjemmet eller garasjen. Den er laget av stål av høy kvalitet og er robust nok til å tåle tunge gjenstander som ski, hageredskaper og andre typer tilbehør. Ved å bruke disse krokene kan du enkelt organisere rommet ditt og holde tingene dine lett tilgjengelige og i god stand.
  • Laget av robust stålmateriale
  • Ideell til oppheng av ski og hageredskaper
  • Ideell for organisert oppbevaring av diverse tilbehør


Allsidige redskapsholdere for ethvert oppbevaringsbehov
Vårt omfattende utvalg av verktøyholdere er designet for å dekke de fleste behov, fra den enkleste oppbevaring i hjemmet til den mest krevende profesjonelle bruken. Enten du trenger å henge opp sykkelen for å spare plass, organisere hageredskapene eller ha verktøyene lett tilgjengelig, har Habo den perfekte løsningen for deg. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, de er også laget av materialer av høy kvalitet som garanterer lang holdbarhet og pålitelig bruk i mange år.
  • Oppfyller alle typer oppbevaringsbehov, fra privat til profesjonell bruk.
  • Spar plass og organiser effektivt med enkle opphengsløsninger.
  • Materialer av høy kvalitet sikrer holdbarhet og pålitelig bruk over tid.


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo