Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Rør og rørholdere

Rør og rørholdere fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi fører rør av alle typer og til alle slags formål. I tillegg kan vi tilby rørholdere og rørisolasjon, slik at du kan bestille alt du trenger samtidig.

Ryddig bolig med rør
Det er forbausende mye man kan bruke rør til i en bolig. Alt fra vannrør til rørdeler for å henge opp smått og stort. Vi kan tilby rørene som holder orden i garderober, små rom, vaskerommet og andre steder man kan ha behov for å henge ting opp. Rørene er enkle å sette opp på selv, og det krever lite verktøy for å få de på plass. Finn lengden du trenger og skru opp– monteringsanvisning følger selvsagt også med. Trenger du en beskyttelse til selve røret kan vi tilby rørisolasjon som er selvheftende. Pass på at du benytter skruer som passer til underlaget røret skal festes i. Trenger du hjelp til å finne disse, eller annet tilbehør, kontakt oss.

Byggmax leverer til gunstige priser
Hos oss finner du alle slags rørtyper som passer til alle bruksområder og formål. Du vil også finne rør i forskjellige materialer, som plast, stål og krom. Alle produktene er i utmerket kvalitet og tilpasset det de skal brukes til. Velg rørholdere som passer røret og plasseringsstedet fra vårt varierte utvalg. Disse er selvsagt også i den samme gode kvaliteten som alt annet vi tilbyr. Trenger du andre typer oppheng for å få orden på alt fra verktøy til klær? Vi tilbyr et meget godt utvalg av kroker-og-øyne, slik at du kan få dette i orden også. Ryddig bolig til en gunstig pris finner du derfor her hos oss.

Hos Byggmax finner du et godt utvalg av billige rør og rørholdere
Vi tilbyr rør og tilbehøret du trenger til gunstige priser. Trenger du tips eller råd? Alle er velkomne til å ta kontakt.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Farge
Pris
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.