Belegningsstein

Belegningsstein er enkel å legge, gir uteområdet ditt et løft og passer både i oppkjørsel og hage. Vi kan tilby deg alt fra basisstein til stein med antikk preg og utstyret du trenger som for eksempel fugesand. Sjekk ut vårt utvalg av heller, kubbemur og kantstein til hagen.

Et penere uteområde med steinheller

Steinheller er en utmerket måte å fornye ethvert uteområde på. Det er pent å se på, gir et stødig underlag og holder kvaliteten år etter år. Utvalget av steinheller er stort og du vil garantert finne det du ønsker her hos oss. Steinheller og kantstein kan brukes til gangstier i hagen eller hva med en terrasse i stein istedet for trevirke? For å få et godt og stabilt dekke av belegningsstein skal du bruke fugesand. Fugesand gir en jevnere trykkbelastning. Vi har alt utstyret du trenger, alt fra fugesand til duken som kan benyttes under steinene. Steinene er lette å legge og det gjøres på kort tid. Ingenting kan måle seg med et pent uteområde som man har laget selv.

Derfor skal du velge belegningsstein

Belegningsstein kan legges i oppkjørselen, men å ha stein i hage eller oppkjørsel handler ikke bare om at det skal se pent ut. Belegningsstein gir også et underlag som blir stabilt å gå på, kjøre på og som tåler hverdagens aktiviteter. Stein i oppkjørselen hindrer glatt underlag ved regnvær, og man slipper dermed å få sand eller gjørme dratt inn i huset. Dette letter husvasken for enhver av oss. Velger du å benytte hagestein i hagen, kan det være utmerket å komplettere med forskjellige blomsterkasser eller kantstein. Kantstein i hagen gir perfekte endeavslutninger. Dessuten gir kantstein i hagen en elegant innramming av heller og belegningsstein. Du kan også bygge en støttemur med kubbemur. En støttemur kan løfte områder til nye høyder. Vedlikehold av belegningsstein og hagestein er meget enkelt. Bruk hageslangen til rengjøring eller ta bort skitt og sand med en kost. Vi hos Byggmax hjelper deg med alt du trenger, fra stein til gode råd og nødvendig utstyr.

Skap en flott oppkjørsel med belegningsstein fra Byggmax

Belegningsstein skaper et pent og praktisk uteområde. Velg heller, kubbemur eller kantstein til hagen utfra hvilket uttrykk du vil gi og hvor de skal benyttes. Vi kan garantere heller, kubbemur og kantstein med gunstige priser og kvalitet som varer.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.