Hagestell

Hagestell fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. En fin hage starter med god og næringsrik jord til vekstene. Hvorfor ikke lage din egen? Kompostering er enkelt og naturvennlig. Vi har blant annet kompostgitter, slik at du kan anlegge en komposthaug.

Dyrk dine egne urter og grønnsaker
Du trenger ikke å ha grønne fingre for å få en pen hage. Vi kan tilby flere produkter som gjør hagestell enkelt for deg. Kanskje du kunne tenke deg å dyrke egne grønnsaker eller urter? Vi har alt tilbehøret du trenger for å komme i gang! Du trenger frøposer, blomsterkasser og plantejord. Velger du et plantebord eller en blomsterkasse som det er litt høyde på, unngår du at katter tisser på urtene dine. Et godt tips er å fylle bunnen med litt lecakuler før du fyller i jord, slik sikrer du nemlig god drenering. Skal det stå under tak, kan du dekke bunnen med plast så ikke vannet renner gjennom og ned på underlaget det står på.

Næringsrik jord gir bedre avling
Dyrker du urter og grønnsaker selv, kan du dyrke økologisk. Du slipper å få i deg sprøytemidler, og i tillegg sparer du penger ved å høste din egen avling. Husk at grønnsaker trenger næringsrik jord, og forbedret kompostjord inneholder den næringen plantene dine trenger. Til økologisk dyrking bruker du organisk gjødsel. Pass på å luke jevnlig, og klipp vekk døde stilker og blader på plantene. Blir det råttent kan det føre til sopp eller mugg. Hos oss finner du forskjellige hageredskaper som gjør hagestell til en lek. Ingenting pynter opp som et velstelt uterom med fargerike grønnsaker og duftende urter. Kos deg i hagen - vi hjelper deg med å stelle pent med den!

Alt i hagestell finner du hos Byggmax
Hos Byggmax finner du alt du trenger innen hagestell til gunstige priser. Vi hjelper deg med å lykkes i hagen, både med og uten grønne fingre.

394 Produkter

 1. PLENFRØ 1KG
  1kg
  PLENFRØ 1KG
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 2. Dekkbark 40L
  40l
  Dekkbark 40L
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 3. Rake
  Bøyde tenner
  Rake
  Pris fra
  119   kr /stk
 4. Plenfornyer 40 L
  40L
  Plenfornyer 40 L
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 5. Trillebår
  1305x620x585, punkterfrie hjul,
  Trillebår
  Pris fra
  249   kr /stk
 6. Pumpesprøyte Hozelock
  7 L
  Pumpesprøyte Hozelock
  Pris fra
  249   kr /stk
 7. Effektsalt
  25kg
  Effektsalt
  Pris fra
  64 95 kr /stk
 8. Skjøtekobling Hozelock
  Skjøtekobling Hozelock
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 9. Slangekoblingssett
  Serva
  Slangekoblingssett
  Pris fra
  19 95 kr /stk

394 Produkter