Hagestell

Byggmax har alt du trenger innen hagestell. En fin hage starter med god og næringsrik jord til vekstene. Hvorfor ikke lage din egen? Kompostering er enkelt og naturvennlig. Vi har blant annet kompostgitter, slik at du kan anlegge en komposthaug. Ønsker du ikke å plante selv, har vi også et utvalg blomster.

Dyrk dine egne urter og grønnsaker

Du trenger ikke å ha grønne fingre for å få en pen hage. Vi kan tilby flere hageredskap som gjør hagestell enkelt for deg. Kanskje du kunne tenke deg å dyrke egne grønnsaker eller urter? Vi har alt tilbehøret du trenger for å komme i gang! Du trenger frøposer, blomsterkasser og plantejord. Glem ikke vanning. Velger du et plantebord eller en blomsterkasse som det er litt høyde på, unngår du at katter tisser på urtene dine. Et godt tips er å fylle bunnen med litt lecakuler før du fyller i jord, slik sikrer du nemlig god drenering. Skal det stå under tak, kan du dekke bunnen med plast så ikke vannet renner gjennom og ned på underlaget det står på.

Næringsrik jord gir bedre avling

Dyrker du urter og grønnsaker selv, kan du dyrke økologisk. Du slipper å få i deg sprøytemidler, og i tillegg sparer du penger ved å høste din egen avling. Husk at grønnsaker trenger næringsrik jord, og forbedret kompostjord inneholder den næringen plantene dine trenger. Til økologisk dyrking bruker du organisk gjødsel. Pass på å luke jevnlig, og klipp vekk døde stilker og blader på plantene. Blir det råttent kan det føre til sopp eller mugg. Hos oss finner du forskjellige hageredskaper som gjør hagestell til en lek. Ingenting pynter opp som et velstelt uterom med fargerike grønnsaker og duftende urter. Kos deg i hagen - vi hjelper deg med å stelle pent med den.

Alt i hagestell finner du hos Byggmax

Hos Byggmax finner du alt du trenger innen hagestell til gunstige priser. Vi hjelper deg med å lykkes i hagen, både med og uten grønne fingre.

Vis mer
Filter

345 Resultater

Sorter etter
Hozelock
Fra 0  kr
Hozelock
Fra 0  kr
Hozelock
Fra 0  kr
54 95  kr
Fra 38 95  kr
1305x620x585, punkterfrie hjul,
Fra 299  kr
Fra 49 95  kr
Fra 84 95  kr
RKC
Finnes i flere størrelser
Fra 1 989  kr
Hammenhögs
89 95  kr
Fra 20  kr
Natur, 800x300 mm
Fra 199  kr
399  kr
239  kr
Weibulls
169  kr
Stradasalt
109  kr
Nelson Garden
1 kg
199  kr
Weibulls
169  kr
Green>it
199  kr
Fra 54 95  kr
Hozelock
Multi Spray, 5 ulike spylemønster
15  kr
Plus
1 195  kr